BIĆE IZBORA OPET: Naprednjaci odlučili - idemo na birališta! (FOTO)

a šta na to kaže vučić

BIĆE IZBORA OPET: Naprednjaci odlučili - idemo na birališta! (FOTO)

Želimo istovremene lokalne, parlamentarne i pokrajinske izbore, izjavila Zorana Mihajlović posle sednice Predsedništva SNS. Odluka o izborima biće doneta do sredine oktobra
Objavljeno: 15:29h

Lokalni, parlamentarni i pokrajinski izbori treba istovremeno da budu održani 2016. godine, a konačna odluka o tome će biti doneta do sredine oktobra, izjavila je potpredsednica Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović, navodeći da tako smatra većina članova Predsedništva stranke. - Želimo da uvedemo red i da istovremeno imamo i lokalne i parlamentarne i pokrajinske izbore, da se ne bi trošilo vreme na izborne kampanje, već da budemo efikasni u ostvarenju ciljeva. Želimo brže i bolje u reforme - rekla je Mihajlović posle sednice Predsedništva SNS u Beogradu.

Na sednici je bilo reči i o ekonomskom i političkom stanju u zemlji i reformama jer je to "ono što je SNS obećala građanima i sprovodi od dolaska na vlast", rekla je ona i dodala da se Srbija za godinu dana "izdigla u odnosu na zemlje u regionu".
Na sednici predsedništva je doneta odluka da u januaru ili februaru 2016. bude održana prevremena Skupština SNS. Na pitanje da li je na sednici bilo reči i o video-snimcima razgovora ministra spoljnih poslova Ivice Dačića, potpredsednica SNS je rekla da je "premijer sinoć bio jasan", da institucije u Srbiji "prvi put od dolaska SNS na vlast funkcionišu" i da danas nije bilo reči o promeni koalicionog partnera. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.