HARADINAJU I TAČIJU SU RUKE KRVAVE DO LAKATA! Ivica Dačić za ESPRESO žestoko ODBRUSIO Albancima u Prištini
Ivica Dačić i Ramuš Haradinaj i Hašim Tači, Foto: EPA/Valdrin Xhemaj, Beta/Armenija Zajmi Bešević, Beta/Ognjen Stevanović

PREKIPELO MU!

HARADINAJU I TAČIJU SU RUKE KRVAVE DO LAKATA! Ivica Dačić za ESPRESO žestoko ODBRUSIO Albancima u Prištini

Šef srpske diplomatije odgovorio na najnovije provokacije iz Prištine

Objavljeno:
Darko Zlojutro

Šef srpske diplomatije i prvi potpredsednik Vlade Srbije Ivica Dačić za Espreso odgovorio je na najave iz Prištine da će kosovski parlament doneti Rezoluciju protiv Srbije i zapitao ko će od Albanaca da traži od Srbije da prizna navodni genocid na KiM, da li oni čije su ruke krvave do lakata?

Dačić je za naš portal odgovorio na najave iz Prištine da će ad hok komisija kosovske skupštine pripremila je draft rezolucije kojom će od vlasti u Beogradu zatražiti da „priznaju počinjen genocid“ na Kosovu i Metohiji tokom 1998—1999. godine.

- O kakvom oni genocidu pričaju? Šta će još novo da izmisle? Ako je neko vršio genocid i zločin na Kosovu to su Haradinaj, Tači i teroristi OVK!

Dačić je u jednom dahu nastavio:

- Kasnije su čak ubijali svedoke kako bi se Haradinaj izvukao. Oni čije su ruke krvave do lakata pričaju o zločinima? Stvarno su smešni. Sve rade kako bi se haos na Kosovu nastavio, kako bi dijalog i dalje bio mrtav, a Zapad ćuti.

Zašto Zapad ćuti?

- Zato što je i ova navodno nova rezolucija, kao i njihova platforma za pregovore s Beogradom iz kuhinje Zapada. Oni nisu dovoljno inteligentni da sve sami smisle.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.