VENECUELA VAŽNIJA OD KOSOVA! Šef Pentagona otkazao dolazak u Evropu, OVO SU njegovi PRIORITETI!
Patrik Šanahan, Foto: Printscreen / Youtube

neverovatno

VENECUELA VAŽNIJA OD KOSOVA! Šef Pentagona otkazao dolazak u Evropu, OVO SU njegovi PRIORITETI!

Portparol, potpukovnik Džoe Bućino, precizirao je da je Šanahan odlučio da ostane u Vašingtonu kako bi sa Nacionalnim savetom za bezbednost i Stejt departmentom koordinirao poteze oko krize u Venecueli

Objavljeno: 18:19h

Državni sekretar za odbranu SAD Patrik Šanahan otkazao je danas planirani put u Evropu a njegov portparol je kao razlog za to naveo krizu u Venecueli i situaciju duž granice SAD i Meksika.

Portparol, potpukovnik Džoe Bućino, precizirao je da je Šanahan odlučio da ostane u Vašingtonu kako bi sa Nacionalnim savetom za bezbednost i Stejt departmentom koordinirao poteze oko krize u Venecueli i na granici sa Meksikom gde armija pomaže Odeljenju za unutrašnju bezbednost da se nosi sa migranskom krizom.

Pentagon, za sada, nema aktivnu ulogu u dogadjajima u Venecueli, piše AP. Bućinova izjava je objavljena samo tri sata nakon što je objavljeno da će Šanahan putovati u Nemačku, Belgiju i Englesku. ; Šanahan je u Nemačkoj i Belgiji trebalo da prisustvuje primopredaji komande u Evropskoj komandi SAD i ; Nato snaga u Evropi.

BONUS VIDEO:

MILION GODINA IH PRIRODA STVARALA, VANDALI IH UNIŠTILI ZA MINUT! Besramna krađa izuzetno retkih dragocenosti! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.