NAPADNUT HARADINAJEV ROĐAK: Napadači kamenovali, izboli i tukli!
Ramuš Haradinaj, Foto: Printscreen

JEZIV NAPAD

NAPADNUT HARADINAJEV ROĐAK: Napadači kamenovali, izboli i tukli!

Kako se ispostavilo, jedan od napadnutih je E.H. rođen 2001. godine, inače rođak Ramuša Haradinaja

Objavljeno:

Nekoliko maskiranih napadača napali su u utorak na autobuskoj stanici u Peći dve mlađe osobe, i nanele im povrede noževima i metalnim palicama, prenose beogradski mediji.

Kako pišu prištinski mediji, napad se dogodio oko 17 sati. Na lice mesta došla je policija, a povređeni mladići prevezeni su u bolnicu u Peći. Jednom je ukazana hirurška pomoć, dok je drugi brzo pušten kući.

- Povređeni ima rane na glavi i po nogama, ali mu život nije ugrožen - rečeno je iz bolnice.

Kako nezvanično navode tamošnji mediji, pozivajući se na izvor iz bolnice, jedan ima sedam rana na glavi od noža i metalne palice, i jednu ranu na nozi. Drugi povređeni ima posekotinu na čelu.

- Napad su izvršili još neidentifikovani napadači. Policija radi na njihovoj identifikaciji i hapšenju - kažu iz policije.

"Koha ditore" piše da je njihov novinar bio prisutan kada su policiji opisali napadače.

- Bilo ih je dvojica, bili su obučeni u crno i sa maskama na licu. Udarali su ih metalnim šipkama, izboli i kamenovali. Jedan je rekao drugom da ga ne udara u glavu, ali ga je ipak pogodio. Onda su otišli - rekli su svedoci na licu mesta.

Kako se ispostavilo, jedan od napadnutih je E.H. rođen 2001. godine, inače rođak Ramuša Haradinaja, koji živi u Peći. Radi se o teže povređenom mladiću.

Drugi povređeni je S.U. rođen 2002. godine.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.