NAJMOĆNIJA ALBANKA VREĐALA JE SRBE, A ONDA JOJ JE DAČIĆEVA POSLANICA ZAPUŠILA USTA! Bukti rat Stefane i Vlore
Stefana Miladinović i Vlora Čitaku..., Foto: ap/li muzi, Marina Lopičić

NASTAO JE PRAVI HAOS!

NAJMOĆNIJA ALBANKA VREĐALA JE SRBE, A ONDA JOJ JE DAČIĆEVA POSLANICA ZAPUŠILA USTA! Bukti rat Stefane i Vlore

Sve joj je rekla...

Objavljeno: 09:20h

Poslanica Socijalističke partije Srbije Stefana Miladinović zaratila je sa ambasadorkom takozvane Republike Kosovo Vlorom Čitaku, a sve kada je Albanka uporedila Srbe sa najvećim zlom u Igri prestola!

Naime, ambasadorka tzv Kosova u SAD je uporedila Kosovo sa ponosnom, hrabrom i praktično neuništivom familijom Stark, gospodara Severa, dok je Srbiju uporedila sa zlim Belim hodačima.

"Igra prestola! Pa, kuća Stark je pobedila u velikom ratu. Da bismo to preveli na termin Kosova, Srbija je pobeđena. A sada, ko će sedeti na prestolu... to više nije važno! Veliki rat je doneo pobedu! A za ostatak... pa, ako nam se ne sviđaju, pobedićemo ih!"

Beli hodači su definitivno poraženi, a njih je Čitaku uporedila sa Srbima, kojima predviđa skori poraz, misleći po svoj prilici na pregovore o statusu koji se danas popodne nastavljaju u Berlinu.

I dok je Srbe uporedila sa najvećim zlom u seriji, vojskom koja predstavlja samu Smrt, dotle su kosovski Albanci pravoverni Starkovi koji će poraziti hordu beslovesnih zombija.

Na ove provokacije reagovala je poslanica SPS u Skupštini Srbije Stefana Miladinović koja je direktno odgovorila Čitakovoj:

"Kakva arogancija bez ikakve osnove. Ni talent za dramske skripte, ni dovoljan intelektualni kapacitet. Vulgarsko pojednostavljenje globalnog fenomena #GOT! Kompletna glupost! Refleksija vaše lokalne politike, nije u stanju da napusti svoje selo".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.