VUČEVIĆ TVRDI: Poznat je rukopis napada na Vučićevu porodicu! PETROVIĆ: Srbija je uvek uz našeg predsednika!
Miloš Vučević i Luka Petrović, Foto: SNS, Beta / Aleksandar Stojanović

REAKCIJE NA PRETNJE

VUČEVIĆ TVRDI: Poznat je rukopis napada na Vučićevu porodicu! PETROVIĆ: Srbija je uvek uz našeg predsednika!

Miloš Vučetić i Luka Petrović najoštrije su osudili napade na predsednikovu porodicu...

Objavljeno:

Miloš Vučević, potpredsednik SNS, reagovao je na napade na članove porodice Aleksandra Vučiča, koji su postali sve učestaliji i žešći.

- Ista matrica, isti nalogodavci, ista meta, i poznati rukopis lopova, plaćenika i fašista, ekipe onih koji novinarima prete testerama, ženama silovanje, a celoj Srbiji ponovnim uvlačenjem u ekonomski i društveni mulj. Gde su vam Đilase, Jeremiću, Obradoviću, Stefanoviću .. milioni građana na ulicama? Bilo ih je, ali na mitingu "Budućnost Srbije". Bilo ih je, ali da podrže predsednika Aleksandra Vučića. Zato, džaba vam sve laži, pretnje i klevete. Nećete oslabiti predsednika Aleksandra Vučića. On se i sada bori za interese Srbije. Ali ne možete vi to da razumete, jer ne možete da dobacite dalje od ličnih interesa - zaključio je Vučević.

Luka Petrović član predsedništva SNS takođe je reagovao na ove zastrašujuće napade.

- Sramno je to što se novinari pojedinih medija služe uvredama na račun članova porodice Aleksandra Vučića, kako bi sakupili za svoje političke lidere neki jeftini poen. I dok predsednik Srbije radi i bori se za svoju državu i svoj narod pojedini opozicioni lideri ne gube vreme i koriste svaku priliku za iznošenje laži i neistina a sve u cilju slabljenja sopstvene zemlje. Porucujem tajkunima i kriminalcima koji su opljackali nas narod i zemlju da ce pristojna, moderna i odgovorna Srbija uvek biti uz naseg predsenika i njegovu porodicu!

BONUS VIDEO:

ALIGATOR POBESNEO NA DŽIP! Otkinuo branik kao od šale, vozač stao i ne mrda! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.