NAS 27 DOŠLO JE PEŠKE S KOSOVA DA POKAŽE SRBIJI DA I MI POSTOJIMO! Srbi sa KiM poslali BOLNU PORUKU svima (VIDEO)
Srbi s Kosova ispred Predsedništva Srbije, Foto: Espreso.co.rs

SAMO ZA ESPRESO!

NAS 27 DOŠLO JE PEŠKE S KOSOVA DA POKAŽE SRBIJI DA I MI POSTOJIMO! Srbi sa KiM poslali BOLNU PORUKU svima (VIDEO)

Sve su lepo objasnili...

Objavljeno:
Darko Zlojutro

Njih 27 krenulo je na nesvakidašnji put, a na njemu su neki završili i na infuziji, bilo je teško ali izdržali su. Došli su sa svog puta od Kosova do Beograda kako bi prisustvovali mitingu "Budućnost Srbije" koji će se održati u petak ispred Skupštine Srbije.

Grupa Srba sa Kosova i Metohije koja je pešice krenula sa administrativnog prelaza Jarinje kako bi prisustvovala skupu 19. aprila u Beogradu i pružila podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, danas je došla u Beograd i sastala se sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Mladići sa KiM, njih 27, na ovaj poduhvat su se odlučili, kako su naveli, da bi dali podršku predsedniku Aleksandru Vučiću i njegovim naporima za bolji život kao Srba na KiM, tako i za bolju, jaču i modernu Srbiju i bolji život svih njenih građana.

Prešli su, prema njihovim rečima više od 200 kilometara. Bilo je, kako tvrde teško, ali nisu posustali.

- Naišli smo na fanatastičan prijem građana koji su nas pozdravili, podržavali, ali i pomagali hranom, i osveženjem, a u mestima u kojima smo noćili smo dočekali na najbolji mogući način i učinili su sve da nam olakšaju ovaj put ka glavnom gradu Srbije - kažu za naš portal u glas ovi momci.

Grupa Srba sa KiM čitavim putem nosila je transparent sa porukom Srbi sa KiM za Srbiju i Vučića.

1 / 6 Foto: TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC

Pogledajte šta su nam rekli i koju su poruku preneli Srbiji ovi hrabri momci:

Bonus video:

Predsednik Aleksandar Vučić primio je grupu Srba s Kosova i Metohije, koja je prošlog petka pešice krenula s administrativnog prelaza Jarinje kako bi prisustvovala skupu 19. aprila u Beogradu i pružila mu podršku.

Vučić ih je primio u Predsedništvu, gde su došli sa transparentom, koji su nosili tokom celog puta, s natpisom: "Srbi sa KiM za Srbiju i Vučića".

Očekuje se da se predsednik nakon sastanka, s 27 Srba


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.