STIGLA REAKCIJA IZ SNS: Kriminalci Marka Bastaća izbacili NAŠE odbornike! IMAJU PORUKU I ZA NJEGOVOG BRATA
Marko Bastać, Foto: Zorana Jeftić

SAOPŠTENJE

STIGLA REAKCIJA IZ SNS: Kriminalci Marka Bastaća izbacili NAŠE odbornike! IMAJU PORUKU I ZA NJEGOVOG BRATA

Ističe se da se "nikada u novijoj političkoj istoriji Srbije nije desilo da neko zabrani odbornicima, koje je narod izabrao da budu u svojoj Opštini, a to je upravo uradio Marko Bastać"

Objavljeno: 11:53h

Gradski odbor Beograda Srpske napredne stranke (SNS) saopštio je danas da su rano jutros vlasti Starog grada iz zgrade te beogradske opštine "izbacile na silu" dvojicu njenih odbornika. "Jutros oko 05.00, plaćeni kriminalci predsednika opštine Stari grad Marka Bastaća, na silu su izbacili legalno izabrane odbornike Skupštine opštine Stari grad Dušana Tojagića i Aleksandra Puaču", kaže se u saopštenju. Ističe se da se "nikada u novijoj političkoj istoriji Srbije nije desilo da neko zabrani odbornicima, koje je narod izabrao da budu u svojoj Opštini, a to je upravo uradio Marko Bastać".

foto: Promo

"Marko Bastać misli da to što je deo narko klana, u kome se nalazi njegov brat Miloš Bastać, mu dozvoljava da sa kriminalcima izbacuje legalno izabrane odbornike, da preti političkim neistomišljenicima i da zaustavlja radove u Beogradu", kaže se u saopštenju. Beogradski naprednjaci naglašavaju da će se "odbornici Srpske napredne stranke vratiti u opštinu Stari Grad gde je njihovo radno mesto i gde su ih poslali građani, koji su glasali za njih". "Marku Bastaću poručujemo da mu ni kriminalci iz narko klana njegovog brata Miloša Bastaća, koji se nalazi na crvenoj poternici Interpola, neće pomoći da tuče i izbacuje odbornike Srpske napredne stranke", zaključuje se u saopštenju beogradskog odbora SNS-a.

Bonus video

BOŠKO OBRADOVIĆ IZVIŽDAN U NIŠU

(Espreso.co.rs/ Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.