TORTURA U PARAĆINU: Predsednik Opštine Saša Paunović zaključao odbornike SNS! HITNA NIJE MOGLA DA DOSTAVI LEKOVE!
Saša Paunović, Foto: Printscreen

NI HITNA POMOĆ NIJE MOGLA DA PRIĐE

TORTURA U PARAĆINU: Predsednik Opštine Saša Paunović zaključao odbornike SNS! HITNA NIJE MOGLA DA DOSTAVI LEKOVE!

Kako Kurir nezvanično saznaje, Paunović nije dao ni da Hitna pomoć dostavi lekove, insulin i vodu članu SNS dijabetičaru

Objavljeno:

Opštinski odbor SNS Paraćin saopštio je da je predsednik opštine Saša Paunović večeras zaključao odbornike SNS koji su ušli u prostorije opštine, skinuo ručke sa vrata od prostorija u kojima se nalaze, zaključao toalete i sprečio ih čak i da koriste vodu.

Kako Kurir nezvanično saznaje, Paunović nije dao ni da Hitna pomoć dostavi lekove, insulin i vodu članu SNS dijabetičaru.

Opštinski odbor SNS najoštrije je osudio nasilno, fašističko ponašanje Saše Paunovića, koje trenutno sprovodi sa grupom od 30 pripadnika obezbeđenja.

- Model fašističkog ponašanja Paunović je očigledno preuzeo od mentora Dragana Đilasa, Boška Obradovića i Vuka Jeremića, tako da ovakav čin vandalskog ponašanja ni malo ne iznenađuje. Građani Paraćina godinama trpe torturu Saše Paunovića, lopovluk, bahatost i ostaju bez posla, bivajući konstantno izloženi pretnjama Paunovića i njegovih saboraca, dok se oni na račun države bogate i baškare - kaže se u saopstenju.

Paunović očigledno, kako se navodi, radi sve što kažu njegovi mentori Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Boško Obradović, a sve to ide na štetu građana Srbije.

- Protiv Paunovića koji je opštinu Paraćin pretvorio u svoje privatno vlasništvo već su podnete krivične prijave. Kako bi se napokon sprečio lopovluk Paunovića i njegovih saučesnika, opštinski odbor SNS traži da se istraže pronevere, zloupotrebe i lopovluci Paunovića zbog kojih je uništena opština Paraćin - kaže se u saopštenju.

BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNO! Srbin koji je spasavao decu iz pećine na Tajlandu za Kurir potvrdio spekulacije: DECA SU BILA POD DEJSTVOM SEDATIVA KADA SMO IH IZVLAČILI! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.