PRAVI RASKOL U SAVEZU ZA SRBIJU, PALA OZBILJNA PROVOKACIJA: Boško bi da iskopira Tomin štrajk glađu, Jeremić PROTIV
U Savezu za Srbiju došlo je do velikog raskola oko štrajka glađu, Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

komično

PRAVI RASKOL U SAVEZU ZA SRBIJU, PALA OZBILJNA PROVOKACIJA: Boško bi da iskopira Tomin štrajk glađu, Jeremić PROTIV

Podsetimo, Vulin je doneo odluku da sutra u 11.55 sati započne štrajk glađu u Skupštini Srbije

Objavljeno:

U Savezu za Srbiju (SZS) došlo je do velikog raskola oko štrajka glađu! Boško Obradović je predložio da opozicija iskopira plan ministra Aleksandra Vulina i zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića o stupanju u štrajk glađu. Međutim, taj predlog su odmah odbili Dragan Đilas i Vuk Jeremić.

Kako saznaje Kurir, zbog toga je došlo do žestoke svađe u kojoj se nisu birale reči.

- U Savezu za Srbiju je danas baš napeto. U SZS je nastao haos! Nakon što se pročulo da ministar odbrane Aleksandar Vulin od sutra stupa u štrajk glađu, te da će mu se pridružiti narodni poslanici iz vlasti i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić sa odbornicima vladajuće većine u gradskom parlamentu, Obradović je odmah predložio da i oni učine isto, da iskopiraju tu ideju, ali Đilas i Jeremić to nisu hteli ni da čuju. Jeremić je čak rekao da navodno zbog zdravstvenih razloga ne može da štrajkuje glađu - otkriva izvor Kurira.

Dodaje da je onda došlo do verbalnog okršaja među ovom trojicom:

- Nastala je svađa. A pale su i teške reči. Boško i dalje insistira na štrajku, ali Đilas i Jeremić to neće da nipošto da prihvate. Ovim se, inače, samo još više povećala netrpeljivost koja već dugo tinja među ovim vođama SZS.

Podsetimo, Vulin je doneo odluku da sutra u 11.55 sati započne štrajk glađu u Skupštini Srbije. Na taj potez se odlučio zbog, kako se navodi, nasilja koje nad Srbijom sprovode lideri SZS Obradović, Đilas i Jeremić. Vulinu će se pridružiti i narodni poslanici iz vladajuće većine, kao i Vesić sa odbornicima vlasti u gradskom parlamentu.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.