Ministar Vulin sutra u 11.55h počinje štrajk glađu! OVO SU NJEGOVI RAZLOZI
Aleksandar Vulin, ilustracija, Foto: Beta/Goran Stanković

DA LI GA PODRŽAVATE?

Ministar Vulin sutra u 11.55h počinje štrajk glađu! OVO SU NJEGOVI RAZLOZI

Ministar odbrane Aleksandar Vulin odlučio je da sutra tačno u 11.55 sati započne štrajk glađu u Skupštini Srbije

Objavljeno:

Kako piše Informer, na taj potez se odlučio zbog nasilja koje nad Srbijom kako kaže, sprovode Boško Obradović, Dragan Đilas i Vuk Jeremić.

Prema navodima lista, kako je potvrđeno u Pokretu socijalista, Vulin se na ovaj dramatičan korak odlučio zbog nasilja koje se nad Srbijom kontinuirano sprovodi.

Vulin će o ovoj svojoj odluci u narednim satima obavestiti svoje najbliže saradnike u ministarstvu odbrane, ministre i premijerku Vlade Srbije, kao i predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Ministar Vulin je odlučan u nameri da štrajkuje glađu sve dok Obradović, Đilas i Jeremić "ne prestanu da sprovode nasilje na većinskom Srbijom".

Štrajku glađu ministra Vulina, prema našim saznanjima, tokom sutrašnjeg dana i u subotu, planira da se pridruži tridesetak poslanika vladajuće većine u Skupštini Srbije.

Štrajk glađu navodno su planirali i lideri Saveza za Srbiju. Navodno, njihova ideja bila je da tokom "finalnog protesta" u subotu upadnu u Dom narodne skupštine i započnu štrajk glađu. Ne zna se da li će oni ostati dosledni u toj nameri.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.