PRIJATELJU, DOSTA JE BILO! Ovako je Boško prekinuo tribinu PEŠČANIKA 2008! Drao se i NIJE HTEO DA SEDNE (VIDEO)
Boško Obradović prekida tribinu Peščanika, Foto: Nebojša Mandić, Printscreen/Youtube

i tad je ludovao

PRIJATELJU, DOSTA JE BILO! Ovako je Boško prekinuo tribinu PEŠČANIKA 2008! Drao se i NIJE HTEO DA SEDNE (VIDEO)

Rani radovi lidera Dveri...

Objavljeno:

Da predstavnicima Dveri nije prvi put da prekidaju sednice, upadaju na skupove i pokušavaju na silu da nametnu svoj stav dokazuje i snimak iz 2008. godine kad su pokušali da prekinu tribinu Peščanika u Pančevu.

Naime, tada promociju 10. knjige Pescanik FM, koja je održana u Pančevu 01.03.2008, pokušala je da prekine grupa pripadnika organizacije Sabor srpskih Dveri.

Učesnici promocije bili su: Biljana Srbljanović, Milutin Petrović i Srđa Popović, a voditelji Svetlana Lukić i Nenad Živković. Organizator promocije: Građanska akcija, Pančevo.

Usred govora i debate, Boško Obradović je ustao i rekao da "ima nešto da kaže".

Ne možete više da pričate, rekli ste šta ste imali, urlao je Boško. Nakon što su ga opomenuli nije hteo da sedne, a onda je nastala opšta pometnja!

Pogledajte kako je to izgledalo:

Prema izvorima Dveri, desetak članova ovog pokreta došli su da slušaju učesnike tribine.

Ostali bi najverovatnije neprimećeni, da advokat Srđa Popović nije u jednom trenutku povredio "nacionalno dostojanstvo" prisutnih članova Dveri, koji su istog trenutka odlučili da iskoriste svoje neotuđivo pravo na "dostojanstvo" i "rešeno ali dostojanstveno" zatražili da im se omogući "učešće u dijalogu".

Potom je na njih nasrnulo "dve stotine pripadnika LDP", predvođeni Biljanom Srbljanović, da bi ih potom od sigurnog linča spasli službenici obezbeđenja i policija. Da se organi javnog reda nisu u tom trenutku našli na licu mesta, od ruke Biljane Srbljanović nastradao bi, između ostalih, i Boško Obradović, jedan od vođa i osnivača ove patriotske organizacije, i laureat nagrade "Miloš Crnjanski".

Još tada je bilo jasno da predstavnici Dveri za ovaj "nastup" nisu slučajno izabrali tribinu Peščanika. Ono što su još tada govorili za njega, a što je potvrđeno i sada je da se Boško Obradović stalno poziva na "neotuđivo pravo na učešće u dijalogu, dok s druge strane svima ostalima uskraćuje to fundamentalno pravo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.