MOM BOLESNOM BRATU STE UKINULI PROFIL NA FONDACIJI ZBOG TVITA! On je osuo žestoku paljbu, ŠAPIĆ MU NIJE OSTAO DUŽAN
Aleksandar Šapić, Foto: Nebojša Mandić

OTKRIVAMO

MOM BOLESNOM BRATU STE UKINULI PROFIL NA FONDACIJI ZBOG TVITA! On je osuo žestoku paljbu, ŠAPIĆ MU NIJE OSTAO DUŽAN

Usledila je oštra polemika o ovoj temi!

Objavljeno:

Nakon što se na društvenoj mreži Tviter pojavila informacija kako je Draganu Jakšiću ukinut profil na fondaciji "Budi human", tim povodom se oglasio osnivač fondacije Aleksandar Šapić koji je negirao takve navode i objasnio o čemu je reč.

Naime, Dragan Jakišić je pre dve godine imao saobraćajnu nesreću u kojoj je zadobio teže povrede tetiva i od tada ima zdravstvenih problema.

Mom bratu ukinuli profil na fondaciji budi human zbog mog tvitovanja. Bolesnom mladom čoveku. Za to treba imati stomak"

Međutim, Draganov brat Dalibor je na društvenoj mreži poveo polemiku o tome kako je profil od njegovog brata ugašen zbog njegovog tvitovanja.

Pisanim putem smo kontaktirali Dalibora, a do objavljivanja ovog teksta nije odgovarao na naš poziv za razgovor.

Takođe, usledila je oštra polemika na Tviteru gde je neko prokomentarisao kako su sve fondacije političkog karaktera i da ne veruje u njih.

Tim povodom, kontaktirali smo i osnivača fondacije "Budi human", Aleksandra Šapića koji nam je objasnio da profil nije ukinut zbog nečijeg tvitovanja.

Profil nije ukinut zato što je neko nešto tvitovao protiv fondacije već zato što smo utvrdili da taj neko namerno urušuva ugled same fondacije pišući po tviteru raznorazne izmišljotine, a nakon određenog vremena sve te komentare izbriše. Naravno, mi želimo da pomognemo ljudima kojima je potrebna pomoć i trudimo se iz dana u dan, ali kao što znate korisnici nemaju kontakt sa novcem, a na osnovu dostavljenih predračuna sakupljena sredstva se sa posebnog podračuna korisnika direktno uplaćuje naznačenim zdravstvenim institucijama kao pružaocima usluga, a svi podračuni korisnika su u vlasništvu Fondacije, zaključije Šapić.

Šta vi mislite o svemu ovome? Pišite nam u komentarima...

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.