PONOSNA SAM ŠTO SAM BILA U SKUPŠTINI I ŠTO PODRŽAVAM VUČIĆA: Tanja Popović o nasilju ispred Starog dvora
Tanja Popović, Foto: Privatna arhiva, Espreso.co.rs

POKUŠAJ UPADA U GRADSKU SKUPŠTINU

PONOSNA SAM ŠTO SAM BILA U SKUPŠTINI I ŠTO PODRŽAVAM VUČIĆA: Tanja Popović o nasilju ispred Starog dvora

Članica Saveta za rodnu ravnopravnost Tanja Popović rekla je da je bila uplašena kada se dogodio incident, ali da je nije iznenadilo sve što se dogodilo juče

Objavljeno:

Ispred zgrade Starog dvora pristalice opzicionog Saveza za Srbiju (SzS) juče su pokušale nasilno da uđu u ovu instituciju, a to što su oni pokušali da urade je skandalozno i oni su pokazali da je jedina njihova politika nasilje, izjavio je danas zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić. On je, u Jutarnjem programu TV Pinka, rekao i da je jedan od lidera SzS-a Boško Obradović gurnuo jednu od žena koje su pokušale da ih spreče, kada ih je potiskivao, "govorio da neće nikog pustiti da izađe iz Skupštine". "Ne znam da li je on Bog ili šta je već, pre svega on nije odbornik grada Beograda, on je odbornik u Čačku", dodao je Vesić. On je optužio Obradovića da dok je bio lider u Čačku, ništa nije urađeno u tom gradu, a sada kada je predsednik Srbije Aleksandar Vučić krenuo da gradi i otvara fabrike, shvatio je da mu je jedino rešenje da ruši Beograd. Načelnica gradske uprave Grada Beograda Sandra Pantelić rekla je u istoj emisiji da skup koji je održan ispred te ustanove nikome nije najavljen i da su žene koje su bile unutra na redovnoj sednici bile zatečene.

Članica Saveta za rodnu ravnopravnost Tanja Popović rekla je da je bila uplašena kada se dogodio incident, ali da je nije iznenadilo sve što se dogodilo juče. "Svi oni koju su juče bili ispred Skupštine grada ugledali su se na fašistu Obradovića i tajkuna Ðilasa. Ja sam ponosna što sam bila juče u Skupštini, što sam član SNS-a i što podržavam predsednika Vučića", rekla je Popovićeva i dodala da predsednik Vučić nikad nešto ni slično ne bi uradio.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.