ŠTANGLOM SU RAZBIJALI GLAVU BORKU, A OVAKO SU DANAS BRANILI JUTKU! Batinaši dizali srednji prst u Brusu (VIDEO)
Batinaši pravili haos po Brusu, Foto: Privatna arhiva

PROVOKACIJE

ŠTANGLOM SU RAZBIJALI GLAVU BORKU, A OVAKO SU DANAS BRANILI JUTKU! Batinaši dizali srednji prst u Brusu (VIDEO)

Danas je u Brusu sazvan opozicioni skup kako bi se zahtevala ostavka Milutina Jeličića Jutke

Objavljeno:

Batinaši koji su poslati da štanglom razbiju glavu Borku Stefanoviću u Kruševcu krajem prošle godine, danas su bili na novom radnom zadatku – u Brusu, da brane Milutina Jeličića Jutku, sada već bivšeg predsednika opštine, koji je seksualno zlostavljao više žena, piše u saopštenju Saveza za Srbiju.

Kako dalje navode, preko 20 batinaša koji su pod direktnom kontrolom Bratislava Gašića, danas su poslati na prehodno najavljeni opozicioni skup ispred zgrade opštine Brus, sazvan da bi se zahtevalo usvajanje ostavke Milutina Jeličića Jutke. Poslati su da provociraju, prete i vređaju, a među njima bio je i Saša Delić, šef komunalne policije u Kruševcu, koji je viđen na licu mesta i prilikom pokušaja ubistva Borka Stefanovića.

Ovo je još jedan pokušaj režima da dovođenjem svojih batinaša na opozicione skupove zastrašuje narod demonstriranjem siledžijstva. Takođe, dokaz je da se Srpska napredna stranka ne odriče svojih ljudi osumnjičenih za pokušaje ubistva, seksualna uznemiravanja i druga teška krivična dela, te da povremenim predstavama za javnost i političkim „kažnjavanjem“ svojih nasilnika, zapravo pokušava da sakrije i zaštiti kriminalce u svojim redovima, zaključuje se u saopštenju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.