TRAMP DOLAZI U SRBIJU 3. AVGUSTA! Otići će u OVAJ GRAD, već je spreman poklon za Donalda koji će ga IZNERVIRATI
Pripreme za doček već u toku, Foto: Profimedia

opa!

TRAMP DOLAZI U SRBIJU 3. AVGUSTA! Otići će u OVAJ GRAD, već je spreman poklon za Donalda koji će ga IZNERVIRATI

On će u Srbiji posetiti i nedavno otvorenu kinesku fabriku

Objavljeno:

Američki predsednik Donald Tramp dolazi u posetu Srbiji 3. avgusta ove godine, najavio je juče predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Kako se konačno rešenje za kosovski problem približava, dve najveće sile Rusija i Sjedinjene Američke Države bore se za dominaciju na ovim prostorima. Američki predsednik odlučio je ipak da ne gubi vreme.

Kako je planirano, Tramp će posetiti Zrenjanin, a tokom posete ovom gradu posetiće i novootvorenu fabriku guma "Šandong Linglong".

Inače, Srbija je i dalje pod utiskom posete Srbiji ruskog predsednika Vladimira Putina koji je u našoj zemlji bio 17. januara ove godine.

Tada je u glavnom gradu došlo do zatvaranja mnogobrojnih saobraćajnica u prestonici od kasnih prepodnevnih do večernjih časova. On je u Beograd stigao u pratnji 30 najbližih bezbednjaka iz Federalne službe obezbeđenja, a o njegovoj bezbednosti u Beogradu brinulo se skoro 6.000 policajaca i bezbednjaka.

I ne samo to, za Trampa je spreman poseban poklon: Pašin pas blizanac, isti onakav kakav je dobio Vladimir Putin kad je poslednji put boravio u Srbiji. Problem je, međutim, što Tramp uopšte ne voli pse...

I ako ste već počeli da se spremate za istorijski doček Donalda Trampa Srbiji, pa ili da pohitate u Zrenjanin ili da zaobiđete saobraćajnice koje do tamo vode, samo da znate da smo se ipak samo malo našalili sa vama.

Tramp nam ipak ne dolazi...

Ova vest je izmišljena! Razlog? Danas je 1. april, svetski dan šale i pošalice! Oprostićete nam, naravno, na ovoj prvoaprilskoj šali, zadatak nam je bio da vas malo razveselimo u ovom danu koji bi trebalo da nas podseti koliko je humor bitan u životima svih nas. Nadamo se da smo uspeli!

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.