EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO: Evo ko će biti PRVI GOST U UTISKU NEDELJE! Njega niko NIJE OČEKIVAO!
Prošlo je tačno četiri i po godine kako je „Utisak nedelje“ ukinut,, Foto: Print Screen Youtube

SAD JE SVE JASNO

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO: Evo ko će biti PRVI GOST U UTISKU NEDELJE! Njega niko NIJE OČEKIVAO!

Prema saopštenju najavljeno je da će autorka zadržati isti format emisije kao i do sada

Objavljeno:

Nedeljama se priča povratku emisije „Utisak nedelje“, nedavno je i zvanično da će se autorka i voditeljka Olja Bećković vratiti na male ekrane.

Prošlo je tačno četiri i po godine kako je „Utisak nedelje“ ukinut, pa će povratak ove emisije označiti i početak jedne nove ere na medijskoj sceni Srbije.

Prema saopštenju najavljeno je da će autorka zadržati isti format emisije kao i do sada, a gosti su na iznenađenje trojica političara.

Naime, Olja je odlučila da u svojoj prvoj emisji na novom kanalu ugosti ni manje ni više nego predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ministra odbrane Aleksandra Vulina i ozloglašenog premijera samoprozvane države Kosovo Ramuša Haradinaja.

Oni će ukrstiti svoja koplja u premijernoj emisiji, a svi željno iščekujemo ovaj susret u kom će sve karte biti bačene na sto, a glavna tema razgovora, kako je najavljeno biće ukidanje taksi za robu iz Srbije.

Ova vest je izmišljena! Razlog? Danas je 1. april, svetski dan šale i pošalice! Oprostićete nam, naravno, na ovoj prvoaprilskoj šali, zadatak nam je bio da vas malo razveselimo u ovom danu koji bi trebalo da nas podseti koliko je humor bitan u životima svih nas. Nadamo se da smo uspeli!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.