SUZANA VASILJEVIĆ OSUDILA PRETNJE UPUĆENE TV N1 I AGENCIJI BETA: Nastojaćemo da se smanje tenzije
Suzana Vasiljević, Foto: Zorana Jevtić

SAVETNICA ZA MEDIJE PREDSEDNIKA SRBIJE

SUZANA VASILJEVIĆ OSUDILA PRETNJE UPUĆENE TV N1 I AGENCIJI BETA: Nastojaćemo da se smanje tenzije

Ona je navela i da bi "poštovala da je direktor N1 uputio pismo na adrese međunarodnih organizacija i nakon upada predstavnika opozicije na RTS

Objavljeno:

Savetnica za medije predsednika Srbije Suzana Vasiljević izjavila je da će državno rukovodstvo nastojati, da u vrlo napetoj društevnoj atmosferi, doprinese da se smanje tenzije.

"Sa svoje strane državno rukovodstvo će nastojati, da u vrlo napetoj društvenoj atmosferi, u kojoj mnogi lokalni i strani akteri okušavaju da opstruiraju potencijalno rešenje odnosa Beograda i Prištine koje bi nas zadržalo na evropskom putu, dakle i na putu koji omogućava zajedničke odgovore na zajedničke izazove s kojima se mediji u 21. veku susreću, da svojom retorikom i ponašanjem doprinese da se tenzije smanje", izjavila je Vasiljević za Danas. Ona je osudila pretnje upućene TV N1 i agenciji "Beta", ali i navela da bi "poštovala da je direktor N1 uputio pismo na adrese međunarodnih organizacija i nakon upada predstavnika opozicije na RTS.

Direktor N1 za Srbiju Jugoslav Ćosić cenio je to kao zamenu teza i naveo da on nije direktor RTS, a da Vasiljević, ako gleda njihov program zna da je u Dnevniku N1 on osudio upad u RTS i isto učinio i na tviter profilu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.