PRAVA MANJA, SZEJAKA NEMA, IZBORA NEMS! Poslanica objavila KOMENTAR koji niko ne razume, a ŽENA je i ugledni LEKAR
Sve je zbunila: Poslanica Nada Kostić, Foto: Prinstcreen

strašna blamčina

PRAVA MANJA, SZEJAKA NEMA, IZBORA NEMS! Poslanica objavila KOMENTAR koji niko ne razume, a ŽENA je i ugledni LEKAR

Kao da je koristila Morzeovu azbuku...

Objavljeno:

Profesorka Nada Kostić, narodni poslanik POKS (Pokre obnove kraljevine Srbije), koji je deo poslaničkog kluba Srpske napredne stranke, frapirala je korisnike društvenih mreža svojim nedavnim statusom na Tviteru koji je krajnje nerazumljiv.

S obzirom na to da je reč o uglednom lekaru, redovnom profesoru Medicinskog fakulteta u Beogradu, internisti endokrinologu, koja je studirala i psihologiju, mnogi nisu mogli da veruju da neko sa takvom akademskom reputacijom može da dozvoli sebi ovako nepismen status.

Neki su komentarisala da je gospođa "malo popila", pa nije mogla da pogodi slova, ali na fotografiji uz status vidi se da profesorka pije kafu.

A setili su se i da je "preletač" pošto je, po nekima, u poslednje tri godine promenila isto toliko stranaka.

Takođe, ona je ubrzo nakon ovog posta objavila i da joj je iz štampe izašla knjiga "Grofica Hodli", što je navelo mnoge da se zapitaju kako li tek, u svetlu njenog statusa, izgleda ta knjiga.

Profesorka Kostić inače ima vrlo burnu i kontroverznu političku karijeru, pogotovo kad je u pitanju njena poslanička aktivnost.

Kostić je u parlament ušla 26. aprila 2018. godine na mesto poslanika DJB Miloša Boškovića, pošto je on podneo ostavku. Međutim, ona tada nije prustupila poslaničkom klubu DJB, jer je taj pokret napustila odmah posle izbora 2016.

Kada je Kostić položila zakletvu i postala narodni poslanik 26. aprila, novinarima je rekla da je član Demokratske stranke (DS), ali da će u Skupštini nastupati samostalno.

foto: Prinstcreen

Ona je u parlamentu održala konferenciju na kojoj je svoj potez obrazložila "praktično-tehničkim razlozima", jer, kako je rekla, kao samostalna poslanica nema mnogo mogućnosti da u parlamentu govori i podnosi predloge.

Kostić je rekla i da se njena ubeđenja najviše poklapaju sa POKS i da je pristalica ustavne parlamentarne monarhije. Ona je drugi poslanik tog pokreta u skupštini, uz Žiku Gojkovića, predsednika POKS, koji je deo poslaničke grupe Srpske napredne stranke.

BONUS VIDEO:

OŠTRO! ŽIVKOVIĆ O BIVŠOJ SARADNICI! Marinika mi izaziva gađenje, ona je bolesno ambiciozna! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.