PRONAĐITE PREDSEDNIKA! Pronašli smo Vučićeve fotke iz 1985. godine. Da li ga prepoznajete? (FOTO)
Aleksandar Vučić sa svojim razredom..., Foto: Privatna arhiva

EKSKLUZIVNO!

PRONAĐITE PREDSEDNIKA! Pronašli smo Vučićeve fotke iz 1985. godine. Da li ga prepoznajete? (FOTO)

Da li ste uspeli da pronađete predsednika Srbije i lidera SNS?

Objavljeno: 09:12h
Darko Zlojutro

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kao školarac. Espreso je došao do slika šefa države i lidera naprednjaka iz njegovih školskih dana.

Naš portal vam pruža mogućnost da vidite kako je predsednik Srbije izgledao u školskim danima. Obučen u farmerke, patike, majice sa kragnom...

Da li je neko video predsednika Srbije u ovom izdanju?

Podsetimo Aleksandar Vučić rođen je 5. marta 1970. godine u Beogradu. Završio je Zemunsku gimnaziju 1988. godine, a diplomirao na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu 1994. godine.

Predsednik Vlade Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić, bio je odličan učenik u osnovnoj i srednjoj školi - Zemunskoj gimnaziji, a da je zaista imao sve petice u jednoj od najstarijih školskih ustanova uverili smo se sami na licu mesta, u njegovoj srednjoj školi gde ga pamte kao marljivog, vrednog i poštenog đaka!

Aleksandar Vučić nakon završene Osnovne škole “Branko Radičević” upisao je Zemunsku gimnaziju u generaciji 1986/87 i krenuo je u I2 odeljenje.

U razredu lidera naprednjaka, smera: "KULTURA I JAVNO INFORMISANJE" - KOREKTOR / INOKOREKTOR sedeo je 31 đak, od toga samo 5 muškaraca, a razredni starešina im je bio nastavnik fizičkog vaspitanja Milenko Tripković.

Premijer Vučić kao srednjoškolac bio je pobednik na gradskim i republičkim takmičenjima iz istorije, ali i pionirski prvak Beograda u šahu. Trenirao je košarku i igrao fudbal.

- Moje detinjstvo je klasično detinjstvo jednog novobeogradskog dečaka. Moji su bili podstanari, pa su nas vodili od Zemuna do ne znam kojih kuća na Savskom vencu, gde su živeli po šest meseci, godinu dana, a onda smo se naselili u 45. blok na Novom Beogradu, u jedan veliki soliter. To je tad bilo super mesto. Sve do 12 - 13 godine sam bio sav onako mršav, nikakav. Krevet je tri puta bio teži od mene. Ali onda sam postao džambas, lokalni mangupčić. Krenuo sam na Zvezdin sever, na utakmice. Uvek sam imao dobre ocene u školi - ispričao je ranije u jednom od intervjua Aleksandar Vučić o svom detinjstvu.

foto: Privatna arhiva

Vučić je nakon završene Zemunske gimnazije u rekordnom roku diplomirao na Pravnom fakultetu u Beogradu. Kao jedan od najboljih studenata generacije bio je i stipendista “Fondacije za razvoj naučnog podmlatka”, a sve ostalo je dobro poznato...

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.