ĐINĐIĆA JE STIGLO PROKLETSVO JER JE SKINUO PETOKRAKU, ZATO JE MRTAV! Titov unuk brutalno izvređao UBIJENOG Zorana
Josip Joška Broz o ubijenom Zoranu Đinđiću, Foto: Zorana Jevtić, Epa/Milos Peric

ŠTA ON PRIČA?

ĐINĐIĆA JE STIGLO PROKLETSVO JER JE SKINUO PETOKRAKU, ZATO JE MRTAV! Titov unuk brutalno izvređao UBIJENOG Zorana

Joška Broz šokirao je sve svojom izjavom

Objavljeno:
Darko Zlojutro

Unuk doživotnog predsednika SFRJ Josip Joška Broz izvređao je mrtvog Zorana Đinđića kada je izjavio da ubijeni premijer nije više živ jer je skinuo petokraku sa Skupštine Beograda!

Joška Broz je za Espreso rekao da je Đinđića stiglo prokletsvo jer je skidao zvezdu petokraku.

Na naše pitanje da prokomentariše izjave da Nedić i Ljotić nisu nacisti i fašisti, već patriote Broz odgovara:

- Danas je sve moguće. Šta da vam kažem... Istorija je pokazala svoje, ovi sada što pokušavaju takve stvari oni ne poštuju istoriju, ne poštuju ništa što je bilo. To sve rade sa ciljem rehabilitovanja svih zločinaca i rehabilitacija Hitlera na kraju. Sve vodi fašizmu i vraćanju na nešto staro. Neko ko je bio protiv svog naroda sada je odjednom uz narod. To su laži koje su čekali toliko godina da ih plasiraju i sada to rade jer imaju podršku nekoga, neko gura sve to. Sve će ih stići božija kazna - rekao je on i dodao:

- Eno onaj u Zagrebu što je skinuo ulicu maršala Tita umro je u najvećim mukama, onaj što je skidao krst dole na mukama isto je umro u najvećim mukama. Oni što su skidali spomenik u Čačku, njih četvorica nijedan više nije živ, a ne vidim nešto ni ovoga što je skinuo zvezdu petokraku sa Skupštine u Beogradu (Đinđić), ima nešto i sve će ih stići kazna za to.

Podsetimo Zoran Đinđić nakon što je izabran za gradonačelnika Beograda skinuo je petokraku sa zgrade Skupštine grada Beograda i lično ju je odneo u Muzej istorije Jugoslavije.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.