KAD TI SE NEKO MAME NA*EBE, ONDA ZOVEŠ POLICIJU! Tviteraši ŽESTOKO napali TANJU VOJTEHOVSKI zbog ovog TVITA
Provocira po lajni? Tanja Vojtehovski, Foto: Youtube printscreen/ PRVA

da li je ovo u redu?

KAD TI SE NEKO MAME NA*EBE, ONDA ZOVEŠ POLICIJU! Tviteraši ŽESTOKO napali TANJU VOJTEHOVSKI zbog ovog TVITA

Našla se na meti tviteraša koji je bio iritiran njenim stavovima vezanim za proteste tokom vikenda

Objavljeno:

Tatjana Vojtehovski, autorka emisije "Život priča", veoma je aktivna na društvenim mrežama, a njeni stavovi kojima podržava opoziciju i proteste u Srbiji, dobro su poznati svima koji je prate.

Međutim, voditeljka često dolazi u konflikt sa neistomišljenicima, tako da dolazi do vrlo ozbiljnih i neprijatnih verbalnih okršaja. Zbog svoje retorike, koja se mnogima ne sviđa, Vojtehovska je čak doživela i ozbiljne pretnje zbog kojih je morala da se obrati policiji za zaštitu.

Ovoga puta, našla se na meti jednog tviteraša koji je bio iritiran njenim stavovima vezanim za proteste tokom vikenda smatrajući kako ona poziva Srbe da se fizički obračunaju jedni sa drugima:

- Koga ti k*rvo pozivaš da dođe Srbe na Srbe? Kad ti se neko mame na*ebe onda zoveš tu istu policiju! Dr*ljo! - napisao je iznervirani tivteraš na vrlo vulgaran način, našta muje Vojtehovska odgovorila:

- I ti dođi.

Nakon toga došlo je do erupcije komentara ispod ovog tvita. Veliki deo komentatora stao je na stranu voditeljke, smatrajući da je u pravu i pružajući joj podršku, ali bilo je i onih koji se nisu složili sa njenom reakcijom.

BONUS VIDEO:

DANAS SKUP O GODIŠNJICI BOMBARDOVANJA: Predsednik Srbije otvara četvrtu međunarodnu konferenciju u Beogradu (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.