DRAGAN ŠUTANOVAC: Dva su nivoa problema VULINOVOG MINISTROVANJA i 15-dnevne obuke!
Dragan Šutanovac rekao je par stvari na tviteru, koje su prema njegovim rečima, problematične u vezi uvođenja novog obavezhnog vojnog roka od 15 dana, ali i ministra Vulina! , Foto: Printscreen / Youtube

OŠTRO!

DRAGAN ŠUTANOVAC: Dva su nivoa problema VULINOVOG MINISTROVANJA i 15-dnevne obuke!

Dragan Šutanovac rekao je par stvari na tviteru, koje su prema njegovim rečima, problematične u vezi uvođenja novog obavezhnog vojnog roka od 15 dana, ali i ministra Vulina!

Objavljeno:

Dragan Šutanovac, vođa Demokratske partije Srbije objavio je tvit na ovoj društvenoj mreži u kome kritikuje ministra odbrane Srbije Aleksandra Vulina i navodi dva problema njegovog ministrovanja.

Naime, on se osvrnuo na planiranu reformu vojske Srbije koja, nikada nije do kraja sprovedena, već je prema njegovim rečima u potpunosti zaustavljena, i to je naveo kao razlog sve većeg odliva vojnika iz ove ustanove.

Dva su nivoa problema Vulinovog ministrovanja. - pored činjenice da je VS profesionalizovana 2011. god reforma se tad nije završila i po planu je neophodno formirati aktivnu i pasivnu rezervu. - reforma sistema je u potpunosti zaustavljena i zato imamo povećan odliv iz VS, - Dragan Šutanovac

On se potom nadovezao na svoju objavu i naveo dva ključna razloga koja su problematična u novoj petnaestodnevnoj službi vojske koju je Vlada Srbije najavila kao obaveznu za građane starije od 30 godina u narednom periodu.

U svojoj objavi tvrdi da Aleksandar Vulin zloupotrebljava položaj i koristi vojsku Srbije radi lične promocije i marketinga.

Dva su nivoa problema i Vulinove 15-dnevne obuke: - trajno odlobodjena lica po zakonu nisu u rezervnom sastavu - zloupotreba službenog položaja i trgovina uticajem zarad ličnog marketinga preko VS - Dragan Šutanovac

BONUS VIDEO:

RAKUN SLASNO JEDE BANANU IZ RUKE! Iako ne može da prestane, kada se dovoljno najeo, pokazao je šapom da mu je dosta i da ne želi više!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.