ANA BRNABIĆ DOBILA SINA, A K***** NIJE MRDNULA! Dragan Maršićanin opet PROSTAČKI VREĐA!
Pita se da li je ovo početak raspada..., Foto: Vladimir Sporčić, Marina Lopičić

DOKLE VIŠE?

ANA BRNABIĆ DOBILA SINA, A K***** NIJE MRDNULA! Dragan Maršićanin opet PROSTAČKI VREĐA!

"Da mi je deteta žao - jeste, ali neka mu je svaka sreća"

Objavljeno: 13:06h

Dragan Maršićanin, političar i član Demokratske stranke, jutros je objavio šokantan tvit koji je momentalno privukao pažnju tviteraša.

Naime, Maršićanin je u tvitu preneo reči koje je izgovorio njegov komšija, a kojeg je u komentarima takođe opisao kao "korektnog".

Kako Marišćanin tvrdi, njegov komšija, lokalni SNS-ovac, rekao je "Ana Brnabić dobila sina, a k***** nije mrdnula", pa se nasmejao svojoj "šali". Ali to nije sve.

Političar je u tvitu dodao kako se taj isti komšija, nakon svojih skandaloznih reči, "zgražavao zbog Jutke", aludirajući na kontradiktornosti u komšijinim rečima i stavovima.

Maršićanin je tvit zaključio rečima: "Da li je to početak raspada?"

Podsećamo, Milutin Jeličić zvani Jutka, predsednik opštine Brus, ovih dana je u žiži medija nakon što je optužen za seksualno uznemiravanje nekoliko žena. Naime, Jutka je slao lascivne poruke svojoj sekretarici Mariji Lukić, a u javnost su sada dospele i poruke koje je ranije slao drugim ženama, a koje su takođe dokaz seksualnog uznemiravanja.

Predsednik opštine Brus podneo je ostavku.

U komentarima se mogu, po običaju, naći raznovrsna mišljenja. Dok se neki smeju ovim rečima, drugi ih oštro osuđuju.

Međutim, neki od tviteraša su se okrenuli i na Maršićanina koji je odlučio da komšijine reči podeli sa javnošću, nazvavši taj potez "prostačkim".

Ipak, nije ovo prvi put ni da političar ulazi u rat sa tviterašima, pa ovakvi odgovori nisu iznenađujući.

Nedavno je Maršićanin takođe ušao u žestoku raspravu na tviteru, kada se oglasio oglasio povodom svirepog ubistva Miloša Mileusnića na Zvezdari.

Političar je tada prokomentarisao reči ubice na svojstven način, što je izazvalo burnu reakciju tviteraša, koji su tvit ocenili kao uvredljiv, "idiotski" i bez osećanja za tragično stradanje momka.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.