ZNATE LI PRIČU O JUTKI IZ BRUSA, MALO PIPNE MALO STISNE, MALO BUTKA: Kesić stihovima SAHRANIO Milutina Jeličića
Zoran Kesić u stihovima opevao Jutkin slučaj, Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/youtube

HIT

ZNATE LI PRIČU O JUTKI IZ BRUSA, MALO PIPNE MALO STISNE, MALO BUTKA: Kesić stihovima SAHRANIO Milutina Jeličića

Slučaj koji je podigao veliku prašinu u Srbiji

Objavljeno:

Milutin Jeličić Jutka, predsednik opštine Brus, prošle nedelje je podneo ostavku na to mesto, nakon optužbi nekadašnje sekretarice Marije Lukić za seksualno zlostavljanje. Jutka je na sve načine pokušao da zataška slučaj koji je uznemirio javnost, ali je nakon gašenja struje u ovoj opštini za vreme emitovanja emisije u kojoj je Marija Lukić ispričala sve o zlostavljanju kroz koje je prolazila dve godine, pritisak postap neizdrživ, nakon čega se predsednik opštine konačno povukao.

Voditelj i novinar Zoran Kesić, je tokom svog stend-up nastupa, kroz stihove opevao pomenutu situaciju.

"Znate li priču o Jutki iz Brusa, volkao je, želkao je mnoge malo pipne, malo stisne, malo butka, malo si*e moglo mu se jer je prvi čovek Brusa. Može da ti ukine sva prava, svemoćan je i svi ga se plaše, ta buljava, grozna glava, ta zadrigla i znojava, cmoknula je mnoge žene naše. Imao je batinaše, što po gradu ljude plaše, imao je i podršku stranke, imao je vlast u gradu, imao je gradsku vladu, imao je ljubavne sastanke, ali go*no pustiše niz vodu, neka redom i ostali odu.Srbija je puna sranja. od Subotice pa do Vranja, sve šerifi kao ovaj go*nar. Poslušni su svome gazdi, nema veze što sve bazdi, jer u smradu plivaju svi oni, došlo vreme da ih narod skloni, jer su gadni, odvratni moroni."

Nakon toga, Kesić je dobio gromoglasan aplauz. On je sve vreme u rukama držao sliku Milutina Jeličića Jutke, dok je sa njene druge strane bila WC šolja, koju je okrenuo dok je izgovarao deo "ali go*no pustiše niz vodu, neka redom i ostali odu."

BONUS VIDEO: ESPRESO TVITER: Emilija Milojević

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.