SRBIJA OVO NIJE VIDELA JOŠ OD TITA: Branka Stamenković i Hana Adrović u epizodi OBOŽAVAMO VOĐU! (VIDEO)
Branka Stamenković i Hana Adrović, Foto: Prentscren

ZANIMLJIVA ANEGDOTA

SRBIJA OVO NIJE VIDELA JOŠ OD TITA: Branka Stamenković i Hana Adrović u epizodi OBOŽAVAMO VOĐU! (VIDEO)

Ovu priču garantovano nikad niste čuli

Objavljeno: 13:38h

Poslanica DJB Branka Stamenković je u razgovoru sa Hanom Adrović ispričala jednu od anegdota iz detinjstva Saše Radulovića i tu priču podelila na svom profilu na Tviteru!

Stamenkovićeva je na svom profilu napisala:

"Na današnji dan pre tačno 5 godina, ludo hrabri Saša Radulović me je zbrzao i prevario u politiku. Današnji jubilej - pola decenije u politici - obeležavam prigodnom pričicom iz njegovog detinjstva. Kakav je bio s 5 godina - takav je i dan danas. To mu je životni scenario".

Uz ovo objavila je video iz razgovora sa Hanom Adrović u kojem je ispričala:

- On se celim svojim bićem bori za pravdu i neće jednostavno čovek da dozvoli da ga neko gazi. Takav je, jednostavno takav mu je horoskop. Skoro mi je ispričao priču, da kada je imao 5 godina, vrtić ih je vodio na predstavu gde se on mnogo nasekirao, danima nije mogao da se smiri. Predstava je bila čoban čuva ovčice i onda čoban u jednom trenutku siđe sa scene i zamoli decu da čuvaju ovčice da lisica slučajno ne dođe i ne ukrade ih. Onda lisica izađe na scenu i kaže im: "Deco pogledajte tamo u 12 reduima jedna kutija". I onda sva deca gledaju tamo. Dok su se deca okrenula ovčica nije bilo više. Onda Saša kaže: "Jao što sam ja bio ljut". Vikao je: "Lopovi!" "Prevaranti, kako ste nas prešli!" Onda nedelju dana kasnije majka povede njega i brata na istu predstavu, a on oćuti da je gledao tu predstavu. Onda kada je došao ključni trenutak u predstavi, on je počeo da urla: "Deco, ne gledajte tamo. Prevariće vas". Kažu da niko nije mogao da ga zaustavi, on je toliko bio potresen, dolazio je i upravnik pozorišta. U svakom slučaju nije bilo šanse da se predstava nastavi u kojoj bi deca bila prevarena. To je neki životni scenarijo koji ja, koja ga dobro poznajem vidim da to kakav je bio sa 5 godina, da je takav i danas. On je mogao tada da skoči na scenu i da spase ovčice i da ispadne heroj, ali to nije taj životni scenario.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.