OD OVE ŽENE STREPE HARADINAJ I TAČI, A SADA JE ZAPRETILA VUČIĆU! Napala je Srbiju i poslala PORUKU Srbima na Kosovu
Vlora Čitaku je ambasadorka tzv Kosova u SAD, Foto: Prentscren

ŠTA ONA PRIČA?

OD OVE ŽENE STREPE HARADINAJ I TAČI, A SADA JE ZAPRETILA VUČIĆU! Napala je Srbiju i poslala PORUKU Srbima na Kosovu

Pale su teške reči...

Objavljeno:

Jedna od najmoćnijih žena takozvane Republike Kosovo Vlora Čitaku napala je predsednika Srbije Aleksandra Vučića i podržala novoizabranu ministarku u Haradinajevoj vladi Dijanu Živić.

Čitaku je na svom Tviteru napisala:

"Predsednik Srbije maltretira novoimenovanu ministarku poljoprivrede Kosova Dijanu Živić. Jer, svaki Srbin koji živi u Kosovu i koji se usuđuje da samostalno razmišlja, postaje njegov neprijatelj".

Čitaku je ovim rečima odgovorila na saopštenje Srpske liste da odlukom o imenovanju Dijane Živić za ministra poljoprivrede, Savez za Srbiju i njihov pokret "1 od 5 miliona" postali su deo Vlade Kosova i kabineta Ramuša Haradinaja, a Ramuš Haradinaj je i zvanično postao "1 od 5 miliona".

Čitaku je, podsetimo ranije podržala proteste "#1od 5miliona", a sada je stala u zaštitu srpkinje Dijane koja je jedan od organizatora protesta u Gračanici.

Podsetimo premijer privremenih kosovskih institucija Ramuš Haradinaj imenovao je juče Dijanu Živić za novog ministra poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja.

Jasno je da Živić na ovu funkciju nije došla voljom birača i srpskog naroda već odlukom Haradinaja i njegovim dogovorom sa opozicijom u Beogradu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.