DA LI JE ISTINA DA STE VRATILI SVE DUGOVE ČETVORICI DILERA DROGE? Otvoreno pismo Nebojše Bakareca Trifunoviću
"Kada nameravate da prestanete da zloupotrebljavate bolesnu decu?", Foto: Filip Plavčić

OŠTRO!

DA LI JE ISTINA DA STE VRATILI SVE DUGOVE ČETVORICI DILERA DROGE? Otvoreno pismo Nebojše Bakareca Trifunoviću

"Kada nameravate da prestanete da zloupotrebljavate bolesnu decu?"

Objavljeno: 10:34h
  • 1

Nebojša Bakarec, funkcioner SNS, nekad u DSS Vojislava Koštunice, poslao je otvoreno pismo predsedniku Pokreta slobodnih građana Sergeju Trifunoviću.

Pismo prenosimo u celosti:

- Vi živite u zabludi koju pothranjuje činjenica da ste poznati, u zabludi koju šire mas mediji, da ste vi nekakav autoritet najvišeg ranga i mudrac opšte prakse. Budite svesni da ste vi (samo) glumac, a ne naučnik, akademik ili profesor fakulteta. Vaša poznatost je samo deo bolesne fascinacije glumcima i drugim pripadnicima estrade, što je u skladu sa estradizacijom svega, pa i politike.

Da li je istina da ste nedavno vratili sve dugove četvorici dilera psihoaktivnih supstanci? Kada nameravate da prestanete sa zloupotrebom psihoaktivnih supstanci? Kada ćete prestati da obmanjujete javnost i govorite neistine? Kada ćete prestati sa tviter pornografijom i skarednostima kojima nas svakodnevno obasipate? Kada ćete svoj „identitet“ prestati da gradite mržnjom i najprimitivnijim vređanjem žena i svih drugih osoba koje ne misle kao vi?

Da li ste svesni posledica vaših skarednih tvitova u kojima žene nazivate kurvama i fuksama? Da li ste svesni da pojedinci, sa vaših i nasilnih reči prelaze na nasilna dela, i premlaćuju žene? Kada ćete prestati da se pravite nevešti posle svakog čina nasilja i mržnje, pravdajući se ironijom i pravom na javnu reč? Da li bar mali crv sumnje, u vašem narcisodnom i samozaljubljenom biću, izaziva činjenica da su od vas pobegli gotovo svi koji nešto znače u PSG-u, posle vašeg „izbora“ za predsednika tog pokreta?

Kada nameravate da prestanete da zloupotrebljavate bolesnu decu? Da li ste svesni da su mahinacije prikupljenim novcem za lečenje dece, krivično delo? Bavio sam se humanitarnim radom, ali ne tako površno i koristoljubivo kao vi, već tako što sam dva puta donirao deo svog tela - svoju kožu, da bih spasao živote dva deteta. Za razliku od vas od toga, kao što i priliči, nisam imao nikakve materijalne koristi, već samo duhovnu i emocionalnu satisfakciju.

Da li ste svesni razornog uticaja nasilja i mržnje, koje širite kao zaraznu bolest, na nove naraštaje? Da li su vas tome učili na Fakultetu dramskih umetnosti? Ili su vas učili kako da budete profesionalni, odgovorni, i kako da budete dobar čovek, bez obzira na zanimanje? Verujem i da su vas i roditelji učili plemenitosti i pristojnosti. Kada ćete početi da se ponašate kao ljudsko biće, a ne kao divlja zver, koja reži i ujeda ceo svet oko sebe?

BONUS VIDEO:

U DELIĆU SEKUNDE SPASILA DETE OD SIGURNE POGIBIJE! Posle ovoga shvatićete da nema ničeg jačeg od majčinskog instinkta!

(Espreso.co.rs / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media