POSLUŽENJE, PRSTE DA POLIŽETE! Vučić posetio etno selo Bogut, tamo ga dočekala prava gozba (FOTO)
Predsednik je obišao jednu od brvnara, nakon čega je u sali za ručavanje, koja se nalazi u sklopu etno sela, sa meštanima razgovarao o ulaganjima u etno turizam, Foto: Predsedništvo Srbije

BOGATO ZA PREDSEDNIKA

POSLUŽENJE, PRSTE DA POLIŽETE! Vučić posetio etno selo Bogut, tamo ga dočekala prava gozba (FOTO)

Predsednik je obišao jednu od brvnara, nakon čega je u sali za ručavanje, koja se nalazi u sklopu etno sela, sa meštanima razgovarao o ulaganjima u etno turizam

Objavljeno: 13:01h

Predsednik Aleksandar Vučić danas je, u okviru kampanje "Budućnost Srbije", posetio Bogutovac gde je obišao Etno selo "Bogut".

Predsednika su dočekali ministar poljoprivrede Branislav Nedimović, porodica Filipović koja je vlasnik etno sela, predsednik Mesne zajednice Bogutovac Milan Pantović, meštani i vlasnici drugih etno kuća iz okoline.

Vučić je dočekan tradicionalo, uz hleb i so, a nakon što se rukovao sa okupljenima, prišao i pomilovao malog Andreja, starog 19 meseci, kojeg je jedan od meštana držao u naručju.

foto: Predsedništvo Srbije

Predsednik je obišao jednu od brvnara, nakon čega je u sali za ručavanje, koja se nalazi u sklopu etno sela, sa meštanima razgovarao o ulaganjima u etno turizam.

Za Vučića je bilo pripremljeno posluženje - specijaliteti kuće - gibanica, slane kiflice, domaće suvo meso, slanina, proja, pohovane palačinke...

Etno selo "Bogut" vlasništvo je porodice Filipović, a čine ga tri brvnare apartmanskog tipa zajedno sa starom kućom preuređenom za smeštaj gostiju, salom za ručavanje, mini-farmom, voćnjakom i baštom.

foto: Predsedništvo Srbije

Ranije danas, Vučić je u Vrnjačkoj banji obišao Doma zdravlja “dr Nikola Džamić“ i štandove sa rukotvorinama udruženja “Zlatne niti“, nakon čega je u Kraljevu obišao proizvodni pogon fabrike kreveta “Moja soba“.

foto: Predsedništvo Srbije

Posle Bogutovca krenuće u Rašku gde će u Kasarni "Stefan Nemanja" razgovarati sa Srbima sa Kosova i Metohije, a zatim svečano otvoriti fabriku Luš Protect.

Nakon toga odlazi u Tutin gde će obići Tehničku školu i Gimnaziju i imati sastanak sa lokalnim privrednicima i predstavnicima lokalne samouprave.

Posle Tutina, odlazi u Kraljevo gde će prisustvovati potpisivanju Ugovora o određivanju aerodroma „Morava" za civilni i vojni saobraćaj i, zajedno sa premijerkom Anom Brnabić, obratiti se građanima

BONUS VIDEO:

ZORICA BRUNCLIK DRŽALA GOVOR U SUZAMA, A ONDA I CECA BRIZNULA U PLAČ: Pevačica pokušala da sakrije tugu, ali ne može da preboli Šabanovu smrt!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.