VENIŠN KOMIŠN ZBRISALA IZ SAVETA EVROPE: Dubravka Filipovski podnela ostavku na mesto potpredsednika u SE (FOTO)
Dubravka Filipovski podnela ostavku na potpredsednika FDG parlemanetarne grupe u Savetu Evrope, Foto: Dragana Udovičić

šta tbi?

VENIŠN KOMIŠN ZBRISALA IZ SAVETA EVROPE: Dubravka Filipovski podnela ostavku na mesto potpredsednika u SE (FOTO)

Vest o ostavci Filipovski objavila je Branka Stamenković iz pokreta Dosta je bilo

Objavljeno:

Dubravka Filipovski nedavno je prisustvovala Parlamentarnoj skupštini SE u Strazburu gde je poslata umesto Branke Stamenković iz Dosta je bilo i učestvovala je u debati o slobodi medija. Njen govor definitvno će ostati upamćen, pre svega zbog "tarzanskog" engleskog.

Naime, mnogi su nakon obraćanja poslanice SNS prokomentarisali da je uspela je da Srbe u samo nekoliko minuta obruka pred Evropom i predstavi kao nepismene ljude koji engleski znaju onoliko koliko umeju da ga na ćirlici pročitaju sa papira.

Nakon njene urnebesne demonstracije engleskog, na društvenim mrežama su usledili brutalni komentari i prozivke.

Međutim, kako je jutros Branka Stamenković objavila na svom Tviter nalogu, Filipovski je podnela ostavku na mesto potpredsednika FDG parlemanetarne grupe u Savetu Evrope.

Podsetimo, Branka Stamenković oglasila nakon što je Filipovski umesto nje poslata na Parlamentarnu skupštinu SE u Strazburu rečima:

"Dubravka Filipovski iz SNS jutros održala govor, kao 2. poslanik iz Srbije pala sam na dno liste govornika i neću stići na red. Dubravku je SNS ovde doveo kao moju zamenu, jer su računali da neću otkriti njihov plan i neću doći. Pogledajte šta je ona i kako rekla"

Zasad nije poznato zbog čega je Filipovski podnela ostavku na mesto potpredsednika FDG parlamentarne grupe u Savetu Evrope.

BONUS VIDEO: NIKAD OTVORENIJI INTERVJU SERGEJA TRIFUNOVIĆA: O Đilasu, Tadiću, Jeremiću, Vučiću, drogi, Partizanu, psovanju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.