ZAVODI NAPREDNJAČKE MUŽEVE, PA IH RASKRINKAVA ŽENAMA: Rastura SNS BRAKOVE i ima najjaču FORU! A nadrljao Sergej!
Ilustracija, Foto: EPA/LUONG THAI LINH, Profimedia, Nemanja Nikolić, Ilustracija/Espreso.co.rs

POTPUNI HIT

ZAVODI NAPREDNJAČKE MUŽEVE, PA IH RASKRINKAVA ŽENAMA: Rastura SNS BRAKOVE i ima najjaču FORU! A nadrljao Sergej!

Interesantna objava jednog korisnika društvenih mreža izazvala je burne reakcije

Objavljeno:

Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović objavio je veoma interesantnu fotografiju na svom Tviter nalogu. Naime, jedan korisnik društvenih mreža došao je na zanimljivu ideju, a onda istu podelio s javnošću.

Kako je i sam Trifunović napisao u objavi, neki ljudi ponekad internet koriste krajnje pametno.

Pomenuti muškarac rešio je da se malo poigra, te je napravio lažni Fejsbuk profil. Dakle, ništa tu ne bi bilo čudno da njegova "meta" zapravo nisu simpatizeri vladajuće stranke, tačnije SNS.

On je u svojoj objavi objasnio da je na tom lažnom profilu postavio nekoliko ženskih fotografija, kako bi namamio pratioce u svoju zamku.

Dalje je objasnio da, svaki put kad bi mu neki oženjeni muškarac pisao, a on ustanovio da podržava stranku na vlasti i njenog predsednika, napravi printskrinove poruka, a zatim ih pošalje lepšoj polovini tog muškarca (varalice), sa sve rečenicom: "odvezala vam se džukela".

"Svaki put kad mi neki oženjeni muškarac u inbox pošalje hot poruku, ja odem na njegov profil i kad ustanovim da podržava Vučića, napravim screenshot i pošaljem njegovoj ženi uz text "odvezala vam se džukela". Za sada sam uništio bar pedeset SNS brakova", piše u objavi.

Pogledajte fotografiju:

Pretpostavljmo da je posle ovog priznanja ove krajnje kreativne osobe, zavladala paranoja među onima koji "muvaju" preko društvenih mreža.

Ipak, kao bos po trnju ponovo je prošao Trifunović. Njega su u komentarima isprozivali da je "ukrao" foru od Baltazara Farbara. Više o tome ko je Baltazar pročitajte OVDE i OVDE.

A onda se javio i momak koji je navodno ovu poruku i status prvi objavio. Izvesni Veljko je napisao "da je ponosan, zato što je to ipak uradio budući predsednik slobodne Srbije", te da mora da se pohvali.

I pohvalio se.

Nepoznata osoba koja je osmislila čitavu priču oko raskrinksavnja "SNS botova i sprečavanje njihovog razmnožavanja", takođe je tema korisnika društvenih mreža. Ima onih koji podržavaju "zadatak" i dive se duhovitosti i dovitiljivosti:

A ima i onih drugih...

Šta vi kažete na sve ovo?

BONUS VIDEO: ESPRESO INTERVJU - Danica Grujičić, najbolj srpski neurohirurg

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.