ŠEŠELJ PARAMA KITI PEVAČICU, ČETNIČKE PESME ORE SE ZEMUNOM! Bili smo na slavi RADIKALA i LUDO se proveli (VIDEO)
Vojislav Šešelj nazdravlja vinom, Foto: Stefan Kojić

SLAVLJE PO SRPSKI

ŠEŠELJ PARAMA KITI PEVAČICU, ČETNIČKE PESME ORE SE ZEMUNOM! Bili smo na slavi RADIKALA i LUDO se proveli (VIDEO)

Sve je bilo, baš onako, po naški...

Objavljeno: 17:17h
Darko Zlojutro

Pravo srpsko, narodno veselje na slavi Sveta Tri Jerarha u sedištu Srpske radikalne stranke u Zemunu, a u glavnim ulogama Vojislav Šešelj i njegovi gosti!

Srpska radikalna stranka obeležila je svoju slavu, Sveta Tri Jerarha, a baš onako kako to običaji i nalažu sve je počelo sečenjem slavskog kolača uz prisustvo sveštenika u sedištu stranke.

Vojislav Šešelj je zatim održao govor, a posebno se osvrnuvši na trenutnu političku situaciju u Venecueli, još jednom dajući podršku predsedniku Venecuele Nikolasu Maduru.

Obeležavanju slave su prisustvovali ambasadori Belorusije i Azerbejdžana, predstavnici diplomatskog kora iz ambasada Rusije, Venecuele i Kine, kao i članovi Predsedničkog kolegijuma i Centralne otadžbinske uprave.

Nakon Šešeljevog govora zasvirana je četnička himna, koju su svi na nogama pozdravili, a nju je izvela istaknuta umetnica Aleksandra Padrov, dugogodišnja solistkinja Radio-Televizije Vojvodine i profesor solo pevanja u Muzičkoj školi "Petar Krančević", koja je poznata po tome što je prodala kuću lideru radikala u Hrtkovcima.

Glavni gost svakako je bila otpravnica poslova Ambasade Venecuele Dija Nader de el Andari koja je bila vidno raspoložena i pozdravljena je velikim aplauzom i kada je došla, ali i kada je odlazila iz sale.

Od već tradicionalnih pesama "Spremte se spremte četnici", čule su se i "Ima jedan kućerak u Sremu", ali i "Comandante Che Guevara".

Mesta u sali u centrali SRS su bila numerisana i svaki od zvanica imao je svoje mesto koje je bilo vidno označeno.

1 / 8 Foto: Stefan Kojić

U jednom trenutku nije se znalo da li Šešelj ženi sina ili slavi stranačku slavu, jer je sve neodoljivo podsećalo na svadbu.

Pre dolaska svagi gost počašćen je žitom, a posleuženje kod radikala ni ovoga puta nije bilo za potcenjivanje. Na stolu se pored suhomesnatih proizvoda, našlo i domaće jagnjeće i praseće pečenje, kao i domaća rakija.

1 / 7 Foto: Stefan Kojić

Vrhunac slavlja bilo je kada je lider radikala Vojislav Šešelj ustao i pevačici Aleksandri pandov za njegovu pesmu dao 2 hiljade dinara.

Pogledajte video kako je bilo na slavi kod Vojislava Šešelja i SRS:

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.