DEMONSTRANTI SU SLUGE NATO I VOLE ISTI POL: Saopštenje JUL-a iz 1999. godine je STRAH I JEZA! POSLUŠAJTE GA
Saopštenje JUL-a, Foto: Printscreen Youtube

ružno podsećanje

DEMONSTRANTI SU SLUGE NATO I VOLE ISTI POL: Saopštenje JUL-a iz 1999. godine je STRAH I JEZA! POSLUŠAJTE GA

- Sinoć su demokrate prolazeći pored sedišta Jugoslovenske levice gađale kamenicama vrata i prozore stranke. Ti ljudi imaju velikih endokrinoloških problema, stoji u saopštenju...

Objavljeno: 15:37h

Saopštenje Jugoslovenske levice povodom demonstracija Saveza za promene 1999. godine emitovano u dnevniku RTS-a gde se demonstranti nazivaju slugama NATO-a, poremećenim osobama je možda bilo davno, ali se ne treba zaboraviti.

U tom saopštenju se navodi kako se do suđenja izvodi tako što se lutka koja treba da liči na ličnost kojoj se sudi vezuje konopcima i izlaže agresivnom poniženju. Dalje stoji kako ovaj sofisticirani način obračuna sa političkim neistomišljenicima najavljuje linč kao način uređenja države i društva ako bi savez za promene na čelu sa Zoranom Đinđićem došao na vlast.

- Sinoć su demokrate prolazeći pored sedišta Jugoslovenske levice gađale kamenicama vrata i prozore stranke. Ovaj lep i civilizovani i demokratski oblik političkih aktivnosti NATO izaslanika u Srbiji može da privuče nešto delikvenata, zapuštene adolescente, i izvesan broj osoba sa endokrinološkim tegobama, poneku ličnost sa isfrustriranom pozicijom u politici, na poslu, u braku, navodi se u saopštenju.

Takođe se napominje da oni koji su dali novac za izazivanje građanskog rata u Srbiji nisu znali da nije dovoljna samo finansijska investicija već i kadrovska, a tvrdi se kako su njihovi kadrovi slabi, kako imaju izraženu slabost prema istom polu i da su popularni kao saveznici ubica svog naroda.

Poslušajte celo saopštenje:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.