OPTUŽILI SU ALEKSANDRA DA JE SNS BOT KOJI JE DONEO VEŠALA NA PROTESTE! Javio se iz NEMAČKE i zapušio im usta
Aleksandar Stojičić, Foto: Tviter

ODGOVORIO NA NAPADE

OPTUŽILI SU ALEKSANDRA DA JE SNS BOT KOJI JE DONEO VEŠALA NA PROTESTE! Javio se iz NEMAČKE i zapušio im usta

Sada je sve jasno

Objavljeno:

Odmah nakon pojavljivanja vešala na protestu "#1od5miliona" na društvenim mrežama pojavile su se fotografije mladića koji nosi vešala, a za koga se tvrdi da je član SNS.

Mnogi korisnici društvene mreže Tviter su počeli masovno da dele diptih slike dečka koji nosi vešala i slike Aleksandra Stojičića u majici SNS za koga tvrde da je on nosio vešala, kao ubačeni element naprednjaka.

Međutim oglasio se i sam Aleksandar tvrdeći da se nalazi u Nemačkoj, a njegovu izjavu na svom tviteru preneo je i Vladimir Đukanović, poslanik i funkcioner Srpske napredne stranke.

"I šta sad gospodo? Mogao bi ovaj momak da vas tuži, zar ne?", napisao je Đukanović uz prenešen status Stojičića.

Aleksandar je napisao sledeće:

"Kakv šok, povezao sam se na wifi i video brdo tagova i neke slike kako sam juče bio na nekom protestu. Za sve moje pratioce na FB i Instagramu ja sam u Nemačkoj trenutno u Ulmu gde držim treninge i seminare za MMA, kikboks i brazilsku džiu džicu. Sledeće nedelje putujem za Seigen gde ću otvoriti svoj sledeći rvački kamp kao deo priprema za sledeći meč koji će biti 23 marta u Karlsrueu. Čisto da se zna da je ovo prava dezinformacija koja može da zbuni mnoge ljude. Sportski pozdrav".

jedan od ljudi koji tvrdi da je pristalica SNS doneo nosila je i Nikola Jovanović, funkcioner Narodne stranke Vuka Jeremića.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.