ŽESTOKA RASPRAVA MEĐU POLITIČARIMA ZBOG SERGEJA: Jerkov, Vučević i Ivković - Popović zapalili Tviter!
Jerkov, Vučević i Ivković - Popović ušli u raspravu na Tviteru, Foto: Ana Paunković, Marina Lopičić, Beta

tviter gori

ŽESTOKA RASPRAVA MEĐU POLITIČARIMA ZBOG SERGEJA: Jerkov, Vučević i Ivković - Popović zapalili Tviter!

Rasprava je otišla predaleko

Objavljeno:

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević osvrnuo se na skandal koji danima potresa srpsku javnost, vređanje novinarke Ivane Žigić od strane Sergeja Trifunovića, i pitao se da li je to borba opozicionih alfa - mužjaka, i da li zna išta drugo osim da tuče, vređa, siluje žene koje misle drugačije, i Trifunovića pozvao na izbore, nazvao ga "ljudskom gnjidom" sakrivenom iza Tviter naloga, gde, kako kaže dokazuje muškost. Na ovu Vučevićevu konstataciju osvrnula se potpredsednica Demokratske stranke Aleksandra Jerkov, koja je je upitala Vučevića da li misli da se na izborima dokazuje muškost?!

Onda se u ovu raspravu na Tviteru uključila i državna sekretarka u MUP-u Biljana Ivković Popović, koja je ispod tvita Jerkove ostavila komentar da se izgleda po njoj dokazuje kada se ženi kaže da je ku*va, i svim nasilnicima pošalje poruka da je dopustivo da žene u Srbiji budu vređane, ponižavane i tlačene. Međutim, Jerkov joj nije ostala dužna.

- Ne, to je ponašanje koje vi podržavate, ili ste ga bar podržavali kada sam u Parlamentu mesecima, javno i za govornicom nazivana ustaškom kurvom, na opšte oduševljenje vaših stranačkih kolega i uz ignorisanje državnih organa. Poštedite me navodne brige o ženama, molim vas - napisala joj je Jerkov.

Međutim, ovde se raprava nije završila. Ivković - Popović joj je odgovorila da je niko iz redova SNS nije tako nazvao.

- Ustaškom ku*vom me je nazivao ratni zločinac kom ste vi omogućili da to radi, vaše kolege aplaudirale, a predsednica Parlamenta se smejala. Nemojte tu jeftinu zamenu teza, jer ja nasilje osuđujem, za razliku od vas koji ga podržavate kada je usmereno protiv vaših protivnika - napisala je Jerkov.

Bonus video:

Espreso intervju, ministarka pravde Nela Kuburović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.