VUČIĆ PORUČIO: Ako se ne nađe REŠENJE ZA KOSOVO, PUTIN ĆE SE VIŠE PITATI!
Aleksandar Vučić i Vladimir Putin, Foto: Prentscren

PUTIN U POSETI SRBIJI

VUČIĆ PORUČIO: Ako se ne nađe REŠENJE ZA KOSOVO, PUTIN ĆE SE VIŠE PITATI!

Srpski predsednik je rekao i da ne može da bude optimističan, da smatra da postizanje rešenja nije blizu i da nije realno da ga bude u nekom skorijem roku

Objavljeno:

Predsednik Aleksandar Vučić rekao je danas da je potpuno jasno da bez Rusije, i zbog njene snage u Savetu bezbednosti UN, neće biti rešenja kosovsko-metohijskog pitanja i istakao da će se pre postizanja bilo kakvog dogovora posavetovati sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

Vučić je to rekao na zajedničkoj konferenciji za novinare sa Putinom, upitan da li se razmatralo posredovanje Rusije u postizanju rešenja za pitanje Kosova i Metohije i u kom formatu.

Srpski predsednik je rekao i da ne može da bude optimističan, da smatra da postizanje rešenja nije blizu i da nije realno da ga bude u nekom skorijem roku.

Istakao je i da će se pre postizanja bilo kog rešenja posavetovati sa Putinom.

- Mi sve vreme pričamo o rešenju, svi vole da pričaju o rešenju i vole dobre vesti, ali ja sam realističan čovek i ne mogu da budem optimističan i govorim o rešenju. U ovom trenutku ga ne vidim. Nadamo se, ali ne mislim da je blizu i da je realno da bude u nekom skorijem roku - istakao je Vučić.

BONUS VIDEO: Pogledajte šta je narod poručio Vladimiru Putinu!

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.