PUTINE BRATE, POMOZI SRPSKOM NAPAĆENOM NARODU: Ovo su građani poručili ruskom predsedniku (VIDEO)
Podršku predsedniku Srbije, ali i simpatije prema predsednku Rusije Vladimiru Vladimiroviču Putinu izrazilo je na hiljade ljudi, Foto: Stefan Kojić

anketa

PUTINE BRATE, POMOZI SRPSKOM NAPAĆENOM NARODU: Ovo su građani poručili ruskom predsedniku (VIDEO)

Narod se okupio da pozdravi predsednika Rusije Vladimira Vladimiroviča Putina sa transparentima na kojima piše Putin brat

Objavljeno: 10:22h

Predsednik Rusije Vladimir Putin došao je u Srbiju, a na beogradskom aerodromu ga je dočekao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Podršku predsedniku Srbije, ali i simpatije prema predsednku Rusije Vladimiru Vladimiroviču Putinu izrazilo je na hiljade ljudi o čemu svedoče fotogrfafije sa beogradskog asfalta.

Narod se okupio da pozdravi predsednika Rusije Vladimira Vladimiroviča Putina sa transparentima na kojima piše Putin brat, a građani su iz mase za Espreso izjavili da su došli da podrže predsednika Rusije našeg brata, kako kažu.

- Bratu mome Putinu, hoću da poručim da nas spasi od ovog jada što nas je spopalo sa Zapada i da nam pomogne kao braći svojoj - rekao je gospodin iz naroda koji je došao zajedno sa napaćenim srpskim narodom da podrži Putina.

Izbeglica sa Kosova koji je došao da zajedno sa svojim narodom pruži podršku Vučiću za Espreso je izjavio:

- Putin pomoći, nadam se - rekao je simpatizer predsednika Rusije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / M.B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.