VULIN O RUSKOM ORDENU: Putin je odlikovao Vučića, a Vuk Jeremić s pravom čeka odlikovanje od Tačija
Vulin o ordenu, Foto: Beta/Goran Stanković

STIGLA REPLIKA

VULIN O RUSKOM ORDENU: Putin je odlikovao Vučića, a Vuk Jeremić s pravom čeka odlikovanje od Tačija

Vulin je rekao da je Vučić odlikovan veliki priznanjem od svetskog lidera

Objavljeno:

Ministar odbrane Aleksandar Vulin oglasio se saopštenjem povodom vesti da će ruski predsednik Vladimir Putin 17. januara uručiti orden Aleksandru Vučiću.

- Posle 100 godina jedan Srbin je dobio visoko priznanje Rusije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je odlikovan velikim priznanjem od velikog svetskog lidera. Predsednik Putin je nagradio hrabrost, vrednoću, posvećenost i upornost Aleksandra Vučića. Odlikovao ga je zato što je Srbin koji voli Srbiju i zato što je imao lične i političke hrabrosti da se uprkos ogromnim pritiscima ne priključi antiruskoj histeriji. Predsednik Ruske Federacije Vladimir Vladimirovič Putin je predsednika Srbije Aleksandra Vučića upisao u istoriju uz velike Srbe koji su svojim životom zaslužili pamćenje i medju Srbima i medju Rusima - rekao je Vulin, pa nastavio:

- Aleksandar Vučić je zaslužio orden a svi Srbi imaju na koga da budu ponosni. Orden koga su nosili Karađorđe, regent Aleksandar ili Nikola Pašić niko u svetu nije pokušao da umanji i unizi ali Jeremić jeste. Još jednom su zavist i mržnja natereli malog Jeremića da laže o velikim stvarima. Putin je odlikovao Vučića, Jeremić sa pravom čeka da ga odlikuje Tači. Svakome po zasluzi - poručio je Vulin.

Bonus video:

Espreso intervju, ministarka pravde Nela Kuburović

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.