UVEK RAČUNAJTE NA NESEBIČNU PODRŠKU SRBIJE: Vučić čestitao Dan Republike Srpske Željki Cvijanović
Vučić čestitao Dan Republike Srpske Željki Cvijanović, Foto: Beta / Miloš Miškov, Dragana Udovičić

tradicionalno

UVEK RAČUNAJTE NA NESEBIČNU PODRŠKU SRBIJE: Vučić čestitao Dan Republike Srpske Željki Cvijanović

Vučić je poručio da će Srbija, u ime neraskidivih kulturnih i duhovnih veza, kao iskren prijatelj i pouzdan partner, uvek biti snažan oslonac Republici Srpskoj

Objavljeno: 09:35h

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas Dan Republike Srpske predsednici RS Željki Cvijanović "uz najbolje želje za njen dalji napredak", saopšteno je iz kabineta predsednika Srbije.

- Na dan Svetog Stefana, primite moje iskrene čestitke za Dan Republike Srpske, uz najbolje želje za njen dalji napredak. Uz Vašu nepokolebljivu volju da odgovorite na različite izazove, kao i istrajan rad da građanima Republike Srpske obezbedite blagostanje, uvek računajte i na nesebičnu podršku Srbije", naveo je Vučić u čestitki.

Vučić je poručio da će Srbija, u ime neraskidivih kulturnih i duhovnih veza, kao iskren prijatelj i pouzdan partner, uvek biti snažan oslonac Republici Srpskoj "U ;isto vreme, čuvajući mir i stabilnost u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini, Vi nam pomažete da se posvetimo ekonomskom prosperitetu Srbije i ostvarenju zajedničkih planova. Želim svima u Republici Srpskoj dobro zdravlje, sreću u ličnom životu i uspeh u radu. Živela Republika Srpska i živela Srbija! - naveo je Vučić.

Kao Republika srpskog naroda Bosne i Hercegovine, RS je formirana 9. januara 1992. godine odlukom Skupštine srpskog naroda u Bosni i Hercegovini. Opštim okvirnim sporazumom za mir u BiH iz 1995. godine postala je međunarodno priznata kao entitet Bosne i Hercegovine.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.