Bože dragi, ima li te: SNS traži demokratske uslove za izbore?!

Ludi & zbunjeni

Bože dragi, ima li te: SNS traži demokratske uslove za izbore?!

Naprednjaci iz Gornjeg Milanovca traže od lokalne vlasti, u kojoj su i sami, da omogući demokratske uslove za predstojeće izbore i tvrde da je na izborima 2012. prekrajana izborna volja građana
Objavljeno:

Naprednjaci i socijalisti u Gornjem Milanovcu ne prestaju! Drpišu nam članove! Socijalisti optužili naprednjake da im preotimaju ljude Nakon optužbi da SNS otima članove Dačićevoj partiji, kao i kritika koje su naprednjaci uputili predsedniku opštine socijalisti Milisavu Mirkoviću jer nije dočekao premijera, aktuelna je nova polemika.

Fonet
SNS smatra da sastav Opštinske izborne komisije nije proporcionalan broju svih odborničkih grupa, pri čemu SPS ima više od polovine, što je suprotno zakonu. Lokalnu vlast u Gornjem Milanovcu čine SPS i SNS, a naprednjaci optužuju predsednika opštine Milisava Mirkovića da nije uputio zahtev predsednici Skupštine opštine Jadranki Dostanić (SNS) da se to promeni. Ko bre nije hteo da me pozdravi?! SNS osudila predsednika opštine jer se nije javio Vučiću! Oni zahtevaju formiranje nove komisije i tvrde da je na izborima 2012. godine prekrajana izborna volja građana, kada su pogrešno preračunati glasovi i sumnjaju da se isto sada sprema.
Predsednik opštine za agenciju Beta je izjavio da je komisija formirana pre dve godine i da u njoj nema predstavnika SNS, a da za to ne snosi nikakvu odgovornost. - SNS je za svoga člana predložila Miluna Dostanića, supruga predsednice Jadranke Dostanić protiv koje se zbog ovoga vodio postupak pred Agencijom za borbu protiv korupcije, rekao je Mirković. On je objasnio da je SNS nekoliko puta pozivana da dostavi novi predlog i, posle dve godine, učinili su to tek protekle sedmice. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.