ODMAH RASPISATI IZBORE, HAJDE DA SE PREBROJIMO! Vulin poslao jaku poruku opoziciji i naprednjacima
Aleksandar Vulin zalaže za vanredne parlamentarne izbore, Foto: Promo

DA LI ĆEMO PONOVO NA BIRALIŠTA?

ODMAH RASPISATI IZBORE, HAJDE DA SE PREBROJIMO! Vulin poslao jaku poruku opoziciji i naprednjacima

Lider Pokreta socijalista i ministar odbrane izneo je svoj stav

Objavljeno:

Gostujući u jutarnjem Dnevniku RTS-a i komentarišući ubedljivu pobedu Srpske napredne straneke na juče održanim lokalnim izborima u Kladovu, Doljevcu, Kuli i Lučanima, ministar odbrane Aleksandar Vulin poručio je da bi vanredni parlamentarni izbori bili lekoviti za Srbiju sada.

- Treba zaustaviti ovu raspravu, koja pokušava da se stvori unutara srpskog naroda, zato što treba priču o tome da smo mi diktatorska zemlja u kojoj nema demokratije, već jednom staviti po strani. Hajde da pustimo sve ove sjajne šetače, da pustimo sve koji govore da ih je više, da se prebrojimo. Hajde, baš da se prebrojimo - rekao je Vulin i dodao:

- Ali jedini demokratski način za prebrojavanje je da izađete na izbore, a ne onog sekunda kad pomenete izbore, vi odmah imate predstavnike DOS-a koji izađu i kažu: „Nikad izbori. Nema tih uslova zbog kojih ćemo mi izaći na izbore.“ Hajde da prekinemo sa ovim u trenucima kada se Srbija grčevo bori da opstane na prostoru Kosova i Metohije, kada preti samom opstanku njenog naroda vi imate pokušaj sukoba u glavnom gradu – Beogradu, vi imate napade u Lučanima, vi imate pokušaje fizičkog sukobljavanja političkih neistomišljenika. Hajde da završimo na izborima, nemojmo da trošimo narodnu energiju, mislim da bi to bilo lekovito za Srbiju. Neka izađu na izbore - rekao je ministar Vulin.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.