SRAMOTA ME JE ŠTO SAM VAS PODRŽAVAO BAR JEDAN DAN: Brat Sergeja Trifunovića raspalio po Saši Jankoviću
Janković i Trifunović su nekada bili na istoj strani, Foto: Stefan Kojić, Dragan Kadić

ne štede reči

SRAMOTA ME JE ŠTO SAM VAS PODRŽAVAO BAR JEDAN DAN: Brat Sergeja Trifunovića raspalio po Saši Jankoviću

Trifunović je nekada podržavao lidera PSG

Objavljeno:

Glumac Bane Trifunović i lider PSG Saša Janković, iako su nekada bili na istoj strani i delili istu ideologiju, sada su žestoki protivnici koji se često verbalno obračunavaju na Tviteru.

Ovog puta Janković se osvrnuo na svoj nedolazak na protest, na koji se, kako je rekao nije pojavio jer, kako je rekao, nije mogao da bude na skupu na kome ne može ipak da govori Mirjana Karanović, i da će se boriti za skupove opozicije na kojima će govoriti i desničari. On je Trifunoviću skrenuo pažnju da "on to nije morao da vidi, ali da su ga bolne kazne za greške učinile realnijim i opreznijim i da više nema prava na političku naivnost".

Međutim, odmah je usledio Trifunovićev odgovor.

- A vi ste znali da Mira neće govoriti??? Kažite mi kako, molim vas, pošto sam ja bio prisutan - upitao je Trifunović Jankovića, a onda ga podsetio da je ta odluka doneta 5 minuta pre pre skupa.

A onda mu je Janković objasnio da je to bila zakonomernost, da nije znao da će biti zamoljena da ne govori, ali da svi napadi danima, odsustvo organizatora da stane uz nju su mu bili jasan znak da tu nije prispeo.

- A ha, dakle ipak niste znali! Dobro je! Organizator je odluku doneo 5 minuta pre, do tada je sve bilo kako je i dogovoreno! Hvala vam na iskrenosti sto ste slagali, mada vam nije prvi put - rekao je Trifunović, i u sledećem tvitu napisao da mu je žao što je jedan dan proveo podržavajući ga.

Janković mu je odgovorio da je njegova ostrašćenost tužna i da podseća na realnost društva u koje je ubrizgano previše otrova da bi iko ostao nepromenjen.

- Ako je iko ubrizgao otrov na ovoj "opzicionoj" sceni to ste upravo vi, svojim lažima koje i ovde spominjete i spinovanjem koje ste verovatno u službama naučili. Nisam ostrašćen nego me je sramota što sam ijedan dan proveo podržavajući vas - napisao je Trifunović.

Bonus video:

Espreso intervju, Milovan Drecun

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.