OPOZICIJA DAJE VETAR U LEĐA ALBANCIMA! Palma otkrio koji je najveći problem Srba
Dragan Marković Palma, Foto: Stefan Kojić

reagovanje

OPOZICIJA DAJE VETAR U LEĐA ALBANCIMA! Palma otkrio koji je najveći problem Srba

Istakao je da prisustvo Hašima Tačija na sahrani bivšeg američkog predsednika Džordža Buša nije slučajnost

Objavljeno: 12:53h

Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, gostujući na TV Pink, rekao je kako opozicija "daje vetar u leđa Albancima", jer u trenutku kada Srbija ima mnogo problema sa albanskim rukovodstvom, opozicija na skupu u Beogradu u subotu nije uputila ni jedno pitanje Albancima.

- U trenutku kada Srbija ima mnogo problema sa albanskim rukovodstvom na Kosovu i Metohiji, umesto da budemo jedinstveni, opozicija u Srbiji daje vetar u leđa Albancima. Niko od opozicionih predstavnika na skupu u subotu u Beogradu nije upitao Albance, gde to piše i po kom to dokumentu vi uvodite takse od 100 posto na robu iz Srbije i Bosne i Hercegovine i formirate Vojsku Kosova. Niko od njih ne kaže zašto Sjedinjene Američke Države daju podšku kosovskim Albancima i zašto Velika Britanija i Nemačka zatvaraju oči. Oni samo hoće da otmu vlast u Srbiji, ali u Srbiji se vlast osvaja na izborima, nakon što građanima predstavite program i kažete šta ste radli dok ste bili na vlasti, jer gotovo svi koji su u subotu bili na čelu kolone su bili vlast - izjavio je Dragan Marković Palma.

Dodao je još i kako su se Albanci na KiM ujedinili, i vlast i opozicija, a Srbi to nikada nisu uspeli da učine. Podsetio je i na prisustvo Hašim Tačija na sahrani bivšeg američkog predsednika Džordža Buša, dodajući kako to nije slučajnost.

- Kako to da su se sada Albanci na Kosovu i Metohiji ujedinili i vlast i opozicija, a mi Srbi nikada nismo mogli da se ujedinimo. I šta nam je ostalo u borbi kojom Srbija štiti međunarodno pravo. Da zamolimo Rusiju i Kinu da daju neko oštrije saopštenje i da pozovu kosovske Albance sa ultimatumom, da prestanu da rade to što rade. Izjave i saopštenja koje čujemo od Evropske unije su zapravo preporuka i to je što bi naš narod rekao „može da bude, a ne mora da znači. Takođe, pojavljivanje Hašima Tačija na sahrani bivšeg američkog predsednika Džordža Buša nije slučajnost, kao ni raspored sedenja u Parizu za vreme obeležavanja 100 godina od kraja Prvog svetskog rata. I kada sve to sagledate, ovo što opozicija u Srbiji danas radi je udar na Srbiju. Moja poruka opoziciji u Srbiji za 2019. godinu je da prestanu da rade to što rade i pozivam ih da rade nešto korisno za Srbiju, jer i oni koji ih plaćaju više neće da ih plaćaju jer nema efekta od njihovih aktivnosti - zaključio je Marković.

Bonus video:

Espreso intervju - Irena Vujović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.