AMERIKU DA POBEDIMO NE MOŽEMO, PROBALI SMO, NA NJIHOVOJ SU STRANI! Vučić iz Kragujevca o podršci SAD-a Prištini
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Kragujevcu, Foto: Printscreen

o kosovu i metohiji

AMERIKU DA POBEDIMO NE MOŽEMO, PROBALI SMO, NA NJIHOVOJ SU STRANI! Vučić iz Kragujevca o podršci SAD-a Prištini

Predsednik je na početku poručio da se zahvalio šefu diplomatije Madagaskara na povlačenju priznanja nezavisnosti Kosova

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas svečanom otvaranju prve fabrike u industrijskom kompleksu MIND Park u Kragujevcu, nakon čega se obratio predstavnicima medija.

Predsednik je na početku poručio da se zahvalio šefu diplomatije Madagaskara na povlačenju priznanja nezavisnosti Kosova, ocenivši to kao dokaz da Srbija može da se bori za interese, iako je to "neće spasti muka i nedaća".

foto: Printscreen

Vučić je u nastavku prokomentarisao navode pojedinih medija o porastu broja mafijaških obračuna, istakavši da je tu reč o kampanji govora o užasu, a ne bezbednosti. On je dodao da je, prema zvaničnim podacima, 2001. godina sa 215 ubustava bila najlošija godina za nas u poslednjih 25 godina.

- Uhapsićemo sve koji unose nemir i nezadovoljstvo u naš narod - kratko je uzvratio on.

foto: Printscreen

Šef srpske države je analizirao i aktuelnu situaciju na KiM, objasnivši da će vladajuća struktura nastaviti da štiti svoju zemlju i međunarodno pravo.

- Nastavićemo da se borimo u interesu našeg naroda, jer se oni ponašaju po pravu jačeg. pravu sile. Nisam džabe govorio da im je Amerika i mama i tata. Tačno je rekao Hasradinaj, šta god da se desi, Amerikanci će uvek biti na njihovoj strani i krajnje je vreme da se pomerimo s tim. Mi smo saterani u ćošak. Ne mislite valjda da će Srbija naterati SAD da promeni mišljenje. Da li Bog voli silu? Pa ne voli, šta možete. Mi vojno da pobedimo Ameriku ne možemo. Jednom smo pokušali, pa kako je prošlo. Pritom ne mislim da je Srbija kriva, ona je bila napadnuta, ali dajte da sačuvamo živote ljudi - zapitao se Vučić.

foto: Printscreen
foto: Printscreen

Komentarišući vest da je deo opozicije noćas spavao u Skupštini, predsednik je samo kratko rekao: "Zabavljaju se ljudi, vidim da su noću dovodili i tajkune koji imaju mnogo para. Neka ih, dajte nešto ozbiljno."

Bonus video:

Espreso intervju - Zorana Mihajlović

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.