HAOS U SKUPŠTINI: Proglasili opoziciju za izdajnike i plaćenike, oni protestovali stajanjem! (VIDEO)
Opet haos u Skupštini, Foto: Marina Lopičić

cirkus SE NASTAVLJA

HAOS U SKUPŠTINI: Proglasili opoziciju za izdajnike i plaćenike, oni protestovali stajanjem! (VIDEO)

U Skupštini je opet došlo do žučne rasprave između poslanika vlasti i opozicije

Objavljeno:

Poslanici skoro svakodnevno ulaze u žučne rasprave i svađe u Skupštini, a pozicija i opozicija nikako da nađu zajednički jezik u vezi sa bilo kojom temom. Juče je takođe bila svađa, jer je šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović na kritike opozicije da su podneti "fantomski" amandmani da se ne bi raspravaljalo o budžetu, odgovorio da nju ne zanima ni budžet, ni rasprava, već joj je cilj da predsednika Srbije Aleksandra Vučića proglasi novim Slobodanom Miloševićem i ocenio da postoji pakt protiv Srbije, ali na unutrašnjem planu. Opozicija je te optužbe odbacila, i istakla da se nastavlja praksa da se opozicija naziva izdajnicima i plaćenicima.

Poslanica DS Maja Videnović ocenila je da se opozicija ponovo proglašava za "izdajnički ološ", pa je Demokratska stranka na Tviteru podelila njen govor uz pojašnjenje da je danas cela opozicija ustala protiv govora mržnje i agresije koja se iz Skupštine preliva svuda.

- Kratak je put od nasilja u skupštini do razbijenih glava. Kratak i jezivo opasan - napisali su na Tviteru.

- Vi ste ovde svi portparoli jednog čoveka, a ideja i namera je da se glas opozicije ne čuje. Svakoga ko se usudi da nešto kaže proglašavate za izdajnika, televiziju, glumca, za svakog čoveka koji ne pristaje da ćuti i da se povlači proglašavate izdajnikom - rekla je u svom govoru Videnovićeva.

Bonus video:

Zorana Mihajlović za Espreso o svim važnim stvarima

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.