POLA SZS JE BILO NA VUČIĆEVOJ LISTI 2016, MARINIKA JE PROMENILA 4 STRANKE: Čeda Jovanović opleo po opoziciji!
Jovanović održao konferenciju u Skupštini, Foto: Nebojša Mandić

konferencija

POLA SZS JE BILO NA VUČIĆEVOJ LISTI 2016, MARINIKA JE PROMENILA 4 STRANKE: Čeda Jovanović opleo po opoziciji!

Jovanović nije štedeo reči kada je opozicija u pitanju

Objavljeno:

Lider LDP-a Čedomir Jovanović je održao konferenciju za novinare u holu Narodne skupštine, gde se osvrnuo na kosovsku krizu, slučaj "Medojević" ali i apelovao na javnost protiv relativizacije osuđenih kriminalaca i ratnih zločinaca. Tokom obraćanja Jovanović se osvrnuo na opoziciju, pa potkačio poslanika Đorđa Vukadinovića i poslanicu Mariniku Tepić.

Jovanović je pitao okupljenje novinare da li mogu da zamisle da Vukadinović bude predsednik Srbije, a onda krenuo ironično da nabraja koje bi sve probleme rešio.

- Zamislite da vam Vukadinović bude predsednik Srbije? On bi odmah rešio sve probleme. Ušao bi u EU, promenio bi i pasoš, kao što je ušao u Skupštinu kao Vlah, a onda drži moralna predavanja meni. Stoji sa jedne strane potpredsednica SPS-a, a priča o meni - rekao je Jovanović.

Onda se osvrnuo na Savez za Srbiju, i rekao da je polovina njih bila na Vučićevoj listi 2016. godine.

- Pola Saveza za Srbiju bilo na Vučićevoj listi 2016. godine. On vređa stranku pred kojom svako mora da pokazuje poštovanje, kao što je LDP - izričit je bio Jovanović.

A onda je došla na red i Marinika Tepić.

- Marinika Tepić četiri partije promenila za godinu dana i valjda zbog toga misli da je autoritet. Za mene nije. Drugi mogu da pamte kao kocke leda. Ja znam da je ušla na moju listu u Skupštinu Srbije, i da je bez mog znanja, zbog muljanja sa naprednjacima bila jedini opozicioni predsednik nekog skupštinskog odbora, a bez tog mesta je ostala kada je otišla iz LSV a ne iz LDP-a. Kod Jankovića, od Jankovića kod Živkovića, od Živkovića kod Đilasa, pa ćemo videti gde će se to završiti. Ok, svako bira svoj put, ali o LDP-u i o meni ne mogu da govore, jer neću da ćutim. Nikad više - rekao je Jovanović.

Bonus video:

Zorana Mihajlović odgovara hejterima sa Tvitera

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.