TONČEV O PRESUDI: Neko je očigledno motivisan da mi pakuje, koristiću sva pravna sredstva u Srbiji ali i Strazburu!
Tončev kaže da je neko očigledno motivisan da mu pakuje, Foto: Printscreen

odlučan

TONČEV O PRESUDI: Neko je očigledno motivisan da mi pakuje, koristiću sva pravna sredstva u Srbiji ali i Strazburu!

Tončev je rekao da će podneti inicijativu za zaštitu zakonitosti kod Republičkog glavnog tužioca i ustavnu žalbu Ustavnom sudu, a na kraju predmet seli u Strazbur

Objavljeno:

Potpredsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Novica Tončev povodom vesti koja se pojavila u medijima da će biti osuđen na godinu dana uslovne kazne zbog toga što je 2014. godine napao aktivistu SNS koji ga je prekidao dok je držao politički govor prilikom puštanja u rad vodovodne mreže u surduličkom selu Jelašnica, rekao je za "Espreso" da ga zabrinjava što su mediji dobili odluku VKS pre njega, ali da je neko očigledno motivisan da mu "pakuje".

foto: Privatna arhiva

- U svakom slučaju protiv poslednje odluke VKS koristiću sva dozvoljena pravna sredstva u Srbiji, ali i Strazburu. Ovde ću podneti inicijativu za zaštitu zakonitosti kod Republičkog glavnog tužioca i ustavnu žalbu Ustavnom sudu, a na kraju predmet selim u Strazbur. Ceo događaj je konstruisan od početka do kraja, ali nisam malo dete, svestan sam šta znači bavljenje politikom i kako pravosuđe u Pčinjskom regionu funkcioniše. Najvažnije mi je da su građani Surdulice svedoci sta se stvarno na tom izbornom skupu u Jelašnici dogodilo i da su na lokalnim izborima dali svoj sud o tome. A oni koji se samnom obračunavaju zbog viška sujete i lične mržnje jednog dana će sigurno doći pod udar zakona - rekao je Tončev za "Espreso".

Bonus video:

Zorana Mihajlović za Espreso o svim važnim stvarima


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.