BELI OTVARA POSLASTIČARNICU: Preletačević obećao besplatne dezerte, evo i kad! (FOTO)
Luka Maksimović aka Ljubiša Preletačević Beli, Foto: Zorana Jevtić

načisto je propao

BELI OTVARA POSLASTIČARNICU: Preletačević obećao besplatne dezerte, evo i kad! (FOTO)

Kad sve propadne, baci se na poslastice

Objavljeno: 10:39h

Luka Maksimović aka Ljubiša Preletačević Beli, javnosti je postao poznat kada je ušao u politiku sa satiričnom političkom grupom "Beli - Samo Jako" koja je na lokalnim izborima u Mladenovcu 2016. godine osvojila 12 odborničkih mesta. Bio je i najmlađi kandidat na predsedničkim izborima 2017. godine kada je osvojio oko 9,5 odsto glasova.

Nakon predsedničkih izbora Maksimović se razišao sa pokretom (SPN) iz Mladenovca sa kojim je počeo političku karijeru. Kako je nakon izbora, Preletačević bukvalno nestao iz javnog života, Espreso je tada ekskluzivno objavio da Beli radi na građevini u Švajcarskoj.

Nedavno je Beli objavio da je uplovio u ugostiteljske vode, odnosno da je otvorio kafić u centru Beograda, pod nazivom "Prezidente".

Po svemu sudeći, Preletačevićev plan oko kafića je pao u vodu, te je sad rešio da se oproba kao poslastičar. Naime, kako je objavio na društvenoj mreži Tviter, odlučio je da otvori poslastičarnicu!

Obećao je besplatne baklave i sutlijaš, a da li će i ovaj bznis propasti kao i prethodni, ostaje da se vidi.

Podsetimo, njegov alter ego Ljubiša Preletačević Beli je izmišljena ličnost čija je svrha bila da se banalizuje politički sistem.

Nakon razlaza sa starom ekipom, Maksimović je okupio novu družinu i sa njima ušao u trku za gradonačelnika Beograda.Tada je jedan od Lukinih saradnika promenio ime zbog eventualnih prigovora da je za potvrđivanje izborne liste neophodan pristanak osobe koja se zove Ljubiša Preletačević, što se i desilo. Lična karta je izdata u jako kratkom roku i to je povuklo brojna pitanja. Maksimović je kazao da su zahtev za izdavanje podneli dve nedelje ranije, a da je Gradska izborna komisija ubrzala proceduru kako se ne bi ugrozio izborni proces.

BONUS VIDEO: Espreso intervju, Milovan Drecun

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.