VUČIĆ NA METI ALBANACA! Haradinaj na spisak za odstrel stavio i predsednika Srbije. Još jedna PRLJAVŠTINA Prištine
Haradinaj ne može a da ne provocira Srbiju i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Foto: profimedia, filip plavcic, ap

OTKRIVAMO!

VUČIĆ NA METI ALBANACA! Haradinaj na spisak za odstrel stavio i predsednika Srbije. Još jedna PRLJAVŠTINA Prištine

Iza kulisa u Interpolu...

Objavljeno:
Darko Zlojutro

Albanci iz prištine nikako da prestanu sa prljavim igrama i iz dana u dan smišljaju nove napade na Srbiju i Srbe. Tako su sada smislili i da u priču oko Interpola uvuku, ni manje ni više nego predsednika Srbije Aleksandra Vučića!

Kako saznaje Espreso.co.rs Albanci iz Prištine na čelu sa Hašimom Tačijem, Ramušom Haradinajem i Kadrijem Veseljijem skovali su pakleni plan, kako bi iskoristili eventualno članstvo lažne države Kosovo u Interpolu, a sve za svoje unutrašnje političke potrebe i za još jedan napad na Srbiju.

- Oni su napravili spisak od preko 200 viđenijih Srba za kojima će odmah, ukoliko postanu članovi Interpola raspisati poternice, a sve kako bi se svetili Srbiji i zadali im još jedan udarac. Haradinaj je tako tražio da se na spisak stavi i predsednik Srbije Aleksandar Vučić kako bi mu se sveti jer je Ramuš po osnovu Interpolove poternice, a po potraživanju iz Beograda više puta privođen, ali nikada nije izručen Srbiji. Predsednik Srbije bi se navodno potraživao zbog perioda iz 1999. godine kada je bio ministar informisanja - otkriva naš izvor iz Prištine.

Mediji su skoro preneli da je prvi na spisku nekadašnji general i načelnik Generalštaba Vojske Srbije Ljubiša Diković, ali tu ima još mnogo funkcionera iz Srbije, objašnjava naš izvor i dodaje:

- Cilj je samo, zagorčati život Srbima i Srbiji. Sprečiti dijalog i izazvati haos, a za to okriviti Srbiju.

Naš izvor podseća da je Kosovo mnogo novca uložilo u lobiranje za prijem te lažne države u Interpol jer to vide kao odlično sredstvo za provociranje Srbije.

Na poternicama Interpola naći će se i policijski oficiri nižeg ranga, ali ne samo oni, prištinske vlasti nameravaju da gone i civile Srbe, za koje tvrde da su učestvovali u paravojnim jedinicama.

Sumnja se da bi najmanje pedesetak Srba, civila po ovom osnovu moglo neosnovano da se nađe na međunarodnoj poternici.

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić kaže za Espreso da je čuo za ove "poternice", ali i da ih doživljava kao plod političkih poraza Prištine na svim frontovima.

"Problem je u tome što Priština na svim frontovima doživljava političke i diplomatske neuspehe i treba im nešto za unutrašnju upotrebu, što se odražava na sveukupnu stabilnost u regionu. Neka oni prave šta god hoće. To je samo dokaz njihove nemoći i pokušaj da se unese nemir", rekao je Dačić i dodao:

Albanci na sve načine pokušavaju da isprovociraju Srbe - Ivica Dačić
Albanci na sve načine pokušavaju da isprovociraju Srbe - Ivica Dačić foto: Beta/ Ognjen Stevanović

"Ništa drugo Albanci i ne rade, samo se bave prljavštinama. To da li je na spisku predsednik, neki ministar i drugi Srbi su samo pucnji ćorcima Albanaca i Prištine i deo su njihove prljave igre. A koliko igraju prljavo vidimo ovih dana u Dubaiju. Ali neće im to proći", rekao je Dačić.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.