ŠOKANTAN INTERVJU: Evropska Unija je Srbiju obećala migrantima – OVAJ SCENARIO NAS ČEKA PRE ILI KASNIJE! (VIDEO)
Profil migranata je takav da će teško ostati na selima, jer oni žele da žive po gradovima što je dodatni problem za Srbiju, kaže Zoran Buljugić, Foto: Wikipedia/Youtube

profesor otkrio svoj stav

ŠOKANTAN INTERVJU: Evropska Unija je Srbiju obećala migrantima – OVAJ SCENARIO NAS ČEKA PRE ILI KASNIJE! (VIDEO)

Prema rečima g Buljugića, srpska omladina je posebno ugrožena van škole, na noćnim žurkama, gde se dele jeftine droge

Objavljeno:

Profesor Zoran Buljugić, gostujući u emisiji „Ljudske priče i razgovori”, u produkciji medijske kuće Helmcast”, istakao je, povodom smrti petnaestogodišnje devojčice zbog predoziranja drogom, da roditelji moraju da prate svoju decu da bi znali s kime se ona druže jer školski policajac nije svemoguć, kada je u pitanju bezbednost omladine – on je nadležan za ono šta se dešava u školi, a ne oko i van škole.

Prema rečima g Buljugića, srpska omladina je posebno ugrožena van škole, na noćnim žurkama, gde se dele jeftine droge koje su, nažalost, pristupačnije negoli ikada.

Zoran Buljugić osvrćući se na migrantsku krizu u emisiji je i naveo da smo mi kolonizovani od strane Amerike i EU, da su Vlada i Skupština Srbije ništa drugo do izvršioci naredba koje dolaze spolja, te da iako je Srbija kandidat za EU mi verovatno nikad nećemo ni ući u tu zajednicu pošto smo za njih pre svega teritorija primanje migranata.

„Profil migranata je takav da će teško ostati na selima, jer oni žele da žive po gradovima što je dodatni problem za Srbiju. Takođe, Nemačka i delovi Zapadne Evrope igraju na kartu da zadrže migrante intelektualce, a da na Balkan pošalju ljude sumnjivog morala”, zaključio je profesor Buljagić gostujući na jutjub kanalu Helmcast.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/srbin.info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.